Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
Amikor én vettem fel az Unicreditnél ez érte meg a legjobb a fix kamatozásuak közül. Ezt nem én mondom, hanem a kiszámolós srác, úgyhogy biztos igaz volt akkor. Fél éve aláírtam a szerződésem, úgyhogy azóta nem is követtem a többi ajánlatot. Csak arra akartam kilyukadni, hogy nem feltétlenül érdemes ilyen szempontból "márka" alapján választani. Ha tényleg kevés az összegek között a különbség akkor dönthet szerintem a márka, viszont ha tetemes a különbség, de amúgy szinte ugyanazt kapod akkor érdemes mérlegelni és akár olyanhoz menni ahol régen rossz tapasztalatod volt.
Az unicredit számlacsomagja meg maga a netbank egy nagy sz@r az OTP után. Belépésnél kötelező a Flash, mert csak akkor jeleníte meg a bejelenzéshez a mezőket, de amugy ha nincs Flash és developer toolbar-ból megjeleníted akkor is megy minden. Egyszerűen szemetek és igy érik el, hogy ne tudj belépni telefonról és fizess a telefonra külön havidíjat...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest