Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz rwin5 #26874 üzenetére

    "Néztem 24-5 ért már vannak garzonok az általam felsorolt kerületekben szóval lehetséges volna venni kp-ra, hitel nélkül. Szerintem adózva is évente 1 milliót tudna hozni, ha sor kerülne albérleteztetésre."
    Es az brutal keves. Felteve, hogy 25M-ert vesztek, az 4% hozam. Ugyanennyi penz PMAP-ban egy evig ~3.875M, 15.5%-kal(, azert nagyjabol, mert a kamat noni fog az egy ev alatt egyszer, de ha visszavaltod, azon valamekkora bukta lesz).
    "Ha meg a gyerek oda halad, akkor neki jó lesz lakhatásra."
    Ezzel jol ki lehet szurni a gyerekkel amugy. Lehet odakotitek valami helyre, ahol magatol eszebe nem fordulna lakni. Alapvetoen 7, 11, 13, 14 jo helyek, de ahol ezekben a keruletekben ilyen alacsony negyzetmeteraron kapsz garzont, az garantaltan problemas lesz. Vagy a rakospatak tuloldalan a vilag vegen, vagy esetleg tehervonat lerakodo mellett. Gyors ranezesre pl. 11. keruletben 5 lakas van 25M alatt, ebbol egyik sem lakhato igazabol. Vagy tul kicsi(tobb helyiseg es 20 nm.), vagy roncs, vagy pedig benne laknak haszonelvezeti joggal. Szoval nem tudom hogy jott szoba egyaltalan 11. kerulet es 25M forint, de erosen delibab.

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák