Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    válasz Oppenheimer #26872 üzenetére

    A videó maga nagyon jó. Én sem tartom esélyesnek, hogy bedőlne az állampapír, de amennyi abszurditás van ebben az országban, abból fakadóan a mi családunk ilyenbe tuti nem fog befektetni. Az előadása alapján bizonyos is, hogy az a jobb befektetés, de így emiatt az kilőve.

    Néztem 24-5 ért már vannak garzonok az általam felsorolt kerületekben szóval lehetséges volna venni kp-ra, hitel nélkül. Szerintem adózva is évente 1 milliót tudna hozni, ha sor kerülne albérleteztetésre. Ha meg a gyerek oda halad, akkor neki jó lesz lakhatásra. Én azt szoktam mondani, hogy a lakásvásárlást nem csak közgazdász szempontból kell megközelíteni. Ha a gyerek kigondolja, hogy fel akar költözni BP-re, akkor rövid idő alatt kivitelezhető anélkül, hogy nagyobb fejfájással járna. Laktam már nagyon sok albérletben és tudom, hogy nem csak arról szól, hogy lerakom a pénzt és éldegélek vidáman mellette (főiskolás koromban többször költöztem, mert a tulajdonos felmondta az albit, elég jó stresszfaktor tud lenni).

    Nekem a legfőbb kérdés inkább arra irányul, hogy mennyire bölcs garzont venni? Mennyire élhetőek ezek a lakások, főleg Budapesten, ahol divat, hogy a nagy polgári lakásokból csináltak 4-et. Mert Szegeden van egy tetőtéri 30 nm körüli garzonunk az teljesen élhető, mert gipszkartonnal csináltunk belőle lakberendező segítségével egy szoba nappalit, viszont ez 10 éves, szóval nem összehasonlítható ezekkel a 60 éves téglákkal :DDD

Új hozzászólás Aktív témák