- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget! 10.07-én postára adtuk a papirokat, és ma reggel jött az sms az utalásról!
További sok sikert mindenkinek!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hőszigetelni és nemesvakolatozni szeretnénk a házat, viszont a kőművesnek aki csinálná, nem szerepel a hőszigetelés a tevékenységi körében, csak a kőműves szakma. Csinálhatja és számlázhatja ő a munkákat, vagy keressek olyan szakembert akinek a tevékenységi körében bennevan, hogy hőszigetel?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
A támogatás utalásához ha én vagyok az igénylő, akkor a feleségem számlaszámát is megadhatom, vagy fontos, hogy az én számlaszámomat adjam meg?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Benyújtás előtt állunk a feleségemmel, és lenne 1-2 kérdésem.
Az egyik az, hogy a felújítás során van összesen kb 10 számlánk, melyből kettőn a feleségem és az én nevem is szerepel, a többin csak az enyém, viszont a vállalkozókkal is én szerződtem. Problémát jelent a közös név azon a 2 db számlán, vagy elfogadják azt is?Másik kérdésem az lenne, hogy elektronikus vagy papír alapon könnyebb benyújtani a dokumentumokat? Vannak az egyiknek és másiknak is buktatói, és előnyei?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Mi most fogunk térkövezni, meg napelemet feltenni,és az a kérdésem, hogy az probléma-e, ha a napelemes cégtől úgy kapom a számlát, hogy a saját nevemre szól, a térkőről + munkadíjáról pedig úgy kapom, hogy a saját nevem+feleségemé?
A házunk 50-50%-ban az övé és az enyém.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- Gaming notebook topik
- Rendszergazda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest