- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Jaja, eleg szerencsetlen helyzet volt. En a kommunikaciot hianyolom a tortenetbol, semmilyen felvilagositast nem tudtam szerezni azzal kapcsolatban, hogy egyaltalan tortenik e valami. Na mindegy, lenyeg hogy megoldodni latszik, es talan kozvetit nemi remenyt azoknak, akik szinten beragadtak valamivel.
Nem maxoltuk ki a tamogatast, nem haltunk volna ehen nelkule, de azert jobb ez igy.
-
DNReNTi
őstag
Nekem nincs is direkt kontaktom az ugyintezohoz, csak a kozponti szamot tudtam hivni, meg a kozponti email cim... Kivancsi vagyok mi lesz belole.
"igen, most rámentek erre, ahogy más is irta, hogy el is utasitják, ha nem jó valami."
Gondolom jott fentrol az utasitas, hogy fogyik a penz, ideje fekezni a bulit. -
DNReNTi
őstag
válasz
Bikkrom #4202 üzenetére
Zsir, koszi!
Kozben annyi van, hogy mind emailben, mind postai uton beadtam egy kerelmet a MAK fele, hogy a hibasan bekuldott lakcimkartyakat hianypotlas kereteben cserelhessem a megfeleloekre - erre megkaptam a kb "automatikus" valaszt, hogy tovabbitjak az ugyintezo fele. Meglatjuk.
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Megkaptam az OFT palyazatra a hatarozatot - elutasitva.
Az oka abszolut banalis, veletlenul ket regi lakcimkartyat kuldtem be csatolmanykent. Termeszetesen rendelkeznek a csaladtagok a megfelelo dokumentumokkal... Nem kaptam semmilyen felszolitast, felhivast azzal kapcsolatban, hogy adjak be hianypotlast, sem emailben sem telefonon nem keresett senki. A hatarozat ugy szol, hogy ezzel az ugy le van zarva, keretik tudomasul venni.
Felhivtam a MAK-ot, ahol kedvesen elmondtak, hogy futhatok meg egy kort a megadott kozponti email cimen, de ne fuzzek hozza sok remenyt, mert a MAK kommunikacioja az, hogy a palyazat lezarult, es ha valami nem tetszik akkor polgari peres eljarasban lehet kijarni az igazunkat.
Kerdesem az lenne, hogy mas is jart e ilyen - vagy hasonlo - cipoben, es mire lehet szamitani? Erdemes egyaltalan azonnal ugyvedet keresni, mi az atfutasa egy ilyen eljarasnak, mik az eselyek?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest