- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brave_86
aktív tag
"Hogy haladnak a kifizetéssel mostanában? Fizetgetnek?"
Okt. 15-én adtam be ügyfélkapun.
Elvileg minden megvolt, nem volt semmi hiánypótlás.
Egy kérdéses dolog volt (mailt küldtek), mert végül egy számlát nem tudtam elszámolni és az igényelt összegem annyival többet mutat, elfelejtettem levonni. Ezt végül egy válasz e-mailben (hétfőn) tisztáztuk.
Tegnap jött a mail, hogy az első körös ellenőrzésen átment, majd kapom a TO. (ez még nem jött meg)
Ma 13:50-kor jött az utalás. -
molnarpeter
nagyúr
Ha ugyanott veszed, az jobban adja ki szerintem, kb ennyit tudnék hozzáfűzni saját kútfőből
(mint egy garanciális ügyintézés, ahol nem tudják ugyanazt a típust biztosítani, effektíve levásárolható, viszonylag jól védhető szituáció). MÁK telefonszámát lehetne esetleg megpróbálni, nekem nem rémlik, hogy olvastam volna bármi ilyenről.
-
-
closedown
csendes tag
Akkor lehet, hogy félreérthető voltam. Az összeg egyben van, nincs két külön tételre felbontva. Egy tétel van a számlán. Munkadíj és anyagköltség - 1.050.000.
Márpedig így nem fogadják el, az biztos. Ezt kellene valahogyan módosíttatnom, de nem tudom, milyen lehetőségeim vannak. Pláne a fentebb leírt körülményeket figyelembe véve. -
-
-
vince
őstag
Kicsit túlaggódod ezt a kérdéskört
Mivel nem előírás, senki nem vizsgálja, hogy a munkadíj és anyagköltségek egyáltalán összefüggenek-e, nem számít ezek időbelisége sem (amennyiben 2021. január 1. és 2022. december 31. közöttiek). Teljesen mindegy, hogy anyagvásárlás előtt vagy után szerződsz a vállalkozóval. Nekem volt anyagszámlám hónapokkal a vállalkozói szerződés megkötése előtt és hetekkel utána is, nem gond, ha egyébként rendben vannak a számlák.
#3269-re:
Ha az anyagot magad veszed, értelemszerűen a vállalkozási szerződésbe nem fog anyagköltség kerülni, az a rész üresen marad. -
axioma
veterán
igen
A felet kapod ha az osszesnek legalabb a negyede anyag, es legalabb a negyede munka.
Mindegy hogy milyen munkafolyamatbol szarmazik a teljes leadott szamlacsomagra vonatkozik.
Mondjuk mivel kiszamoljak neked, annyi jar max, atmasolod (vagy kerhetsz kevesebbet persze), bekuldod, van barmi jelentosege annak hogy elore tudd?
-
tothbe
addikt
Mindenképpen online. Úgy gyorsabb és egyszerűbb is. Eleve vannak ellenőrzések már a beadásnál, ami később sokat segít, hogy ne kelljen annyi hiánypótlást, javítást csinálni. Plusz ha megnyitod az igénylést, akkor menet közben bármikor mentheted és később onnan folytathatod, ahol abbahagytad. Pl. ha hiányzik egy doksi, amit többeknek alá kell írni, azt meg tudod csinálni. Kormányablakban ilyenkor hazaküldenek és mehetsz újra. Már ha észreveszik. Ha nem akkor csak a hiánypótlásnál kérik majd. Szóval egyszerűbb az elektronikus.
-
axioma
veterán
-
embe
nagyúr
Egy ilyenre gondoltam.
Mondjuk ez villásdugóval van szerelve, de esetleg ha be lenne fixre kötve? Berakható ez esetleg?
Illetve ha webshopból rendelem, a számlán lesz szállítási költség. Ugye ilyenkor ez az anyag költséghez lenne beírva. nem lenne probléma hogy szállítási költség lenne benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged