- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Az 5 mb inkább 4,5 mert a hitelesítéssel megdagadnak kicsit a fájlok.
-
emre
veterán
MM-ben számlaigényt jelezni kell, ebben az esetben a fenti szállítólevélen kívül egy kis blokk szerű számlát is kell kapniuk
-
emre
veterán
Első lelkesedésemben el is felejtettem megköszönni a topiklakóknak a sok és rendkívül hasznos információt.
Szóval köszönöm mindenkinek!Nekem viszonylag ritkán jön össze valami elsőre, (biztos mert annyira szeretek tanulni) így is becsúszott néhány hiba, de ez csak a beadási procedúra idejét növelte meg hiánypótlás nem kellett.
Az egyik hogy tematikusan adott felújítási munkák papírjait szkenneltem egy pdf fájlba, de feltölteni külön kell a szerződést és a számlákat is. Így kezdhettem elölről.
A másik hogy hiába figyeltem a maximálisan feltölthető 5mb-os fájlméretre, a hitelesítéssel simán túlléptem, és ismét kezdhettem elölről.
Én használtam a számlaösszesítő excel táblát is, egyszerűbb volt onnét átmásolni az adatokat mint külön-külön beírogatni. Ráadásul nyújt egy fajta önellenőrzési lehetőséget is ha nem jönne ki a matek a végén.
-
emre
veterán
E hó 6-án kezdtem el feltölteni a papírokat amivel 7-én éjjel 1 körül végeztem.
A támogató okirat pár perce jelent meg a tárhelyemen. Ürülünk...... -
emre
veterán
Köszi!
Meglátom hétvégén milyen idő lesz, lehet nekiugrok a melónak, aztán ráfogom az időjárásra ha gond lenne
Mondjuk még a csavarokat sem vettem meg. -
emre
veterán
Mit gondoltok, be merjem adni a támogatási kérelmet mielőtt felszerelek 150db kerítéslécet?
-
emre
veterán
válasz
stickermajom #2829 üzenetére
Köszi!
-
emre
veterán
Online, email-ben küldöt számlát, ki kell nyomtatni aláírni pecsételtetni az azt kiadó vállalkozóval?
-
emre
veterán
Mit gondoltok családi házban levő konyhabútor munkalap és a mosogatótálcájának cseréje elszámolható tétel lehet? Illetve elképzelhető hogy még egy sarok elemet gyártatni fogunk hozzá.
-
emre
veterán
Hát erről nekem valamiért ez jutott az eszembe.
-
emre
veterán
Annak lehet kemény aki nem dolgozott kereskedelemben.
Aztán ha a teljesítés eltér a megrendeléstől lehet reklamálni, hogy nem ez volt megbeszélve. Hogy maradjunk a nyílászáró vonalon például ha alu redőny helyett kapsz műanyagot ami kb köbö fel annyiba kerül. A szó elszáll...... -
emre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest