Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
aktív tag
magyar nyelvű könyvet tudtok ajánlani ami a kutya viselkedéséről szól? elsősorban a testbeszéd érdekelne.
-
kavalkád
aktív tag
válasz
Major Lion #38726 üzenetére
köszi az infót, hasznos, a póráz probléma nem is jutott eszembe a körbekerülős technikához, teljesen jogos az észrevétel.
javarészt a saját fejem után megyek parancsszavakban, csak nem akarok a nagy átlagtól eltérni, hogyha mondjuk nyaraláskor szittert kell hívnom ne kelljen egy szótárat is kinyomtatnom neki
-
kavalkád
aktív tag
válasz
kavalkád #38724 üzenetére
még pár kérdésem lenne a parancsokkal kapcsolatban.
séta közben használtok valami utasítást ha a jószág kezd elbóklászni a lábatok mellől?
a "lábhoz"-t már elhasználtam a mellém beállásra.
melyik beállást tanitjátok neki, a szemből érkezős, befordulóst (cseh) vagy a megkerülőst (porosz)?
néztem pár videót és ott használnak feloldó utasítást is, hogy tudja a kutya, hogy meddig kell csinálni az előző parancsot, pl, a "marad"-ot. ott "break" volt a leggyakoribb, ti mit használtok erre?
-
kavalkád
aktív tag
oké, köszi a válaszokat.
-
kavalkád
aktív tag
a "place" parancsnak mi a magyar megfelelője? (nem a szótári fordítás érdekel)
először azt gondoltam a "helyedre" lesz az, de ahogy nézem/olvasom ez bármilyen helyre alkalmazzák, nem csak a fekvőhelyre. -
kavalkád
aktív tag
válasz
Alusky #38687 üzenetére
ez valami "ACA dog show", pontosan ugyanilyen kutyám van, de még senki nem tudta megmondani milyen fajta vagy minek a keveréke lehet
valami kopó féle, a németjuhász/vizsla keverék volt amire már többen is tippeltek.
sok jelentősége nincs, csak kiváncsiság.
kösz az ötleteket mindenkinek. -
kavalkád
aktív tag
felismeri valaki ez milyen fajta kutya?
-
kavalkád
aktív tag
tipp azoknak akik hasonló helyzetben vannak:
kutyám nagyon habzsolt, gyakorlatilag beszippantotta a száraz kaját rágás nélkül kb 10 mp alatt, vettem neki a képen látható tálat, azóta már rág is -
kavalkád
aktív tag
válasz
Major Lion #38344 üzenetére
köszi az infókat!
-
kavalkád
aktív tag
használ valaki Tractive nyomkövetőt? érdekelne a véleménye/tapasztalata.
-
kavalkád
aktív tag
válasz
Vismajor01 #38318 üzenetére
próbáld meg, hogy ráöntesz egy kis vizet.
-
kavalkád
aktív tag
kutyacipőt (vagy kutyazoknit) használ valaki a kutyáján? fárasztó a talpait takarítgatni valahányszor bejövünk a kertből és a sarat sem élvezem annyira a lakásban. vennék csak nem tudom nem-e pénzkidobás, ha úgyis lerágja magáról.
-
kavalkád
aktív tag
kérek én is tanácsot, hátha van valakinek tapasztalata.
új kutyás vagyok, macska volt eddig is, amikor hazahoztam a kutyát nem is törődött vele, de mostanában olyan mintha féltékeny lenne a macskára. ha elkezdek a macskával játszani egyből megjelenik és mindent megtesz, hogy rá terelődjön a figyelem. nem bántja a macskát, csak néha megugrik felé, hogy az elszaladjon. néha meg elkezdi tisztogatni a macsekot, szóval nem nagyon értem a lelki világát
hogyan tudnám rávenni, hogy ne zavarja, ha a macskával foglalkozok épp? -
kavalkád
aktív tag
válasz
bohoc71 #38146 üzenetére
köszi, ez lenne az?
https://segitokutya.eu/miben-segit-a-hetvegi-kutyaiskola/ -
kavalkád
aktív tag
válasz
Major Lion #38144 üzenetére
amiről van pozitív tapasztalat, értsd: aki már elvitte oda a kutyáját és elégedett az eredménnyel. nyilván nem azt várom, hogy ténerek ajánlgassák a szolgáltatásukat.
-
kavalkád
aktív tag
Hatvanban vagy környékén (max 40km) keresek olyan kutyaiskolát/trénert ahol értenek is ahhoz amit csinálnak.
ha valaki tud ilyen helyet ne tartsa magában, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Milyen switch-et vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Raspberry Pi
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest