- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
Winner_hun #9549 üzenetére
Természetesen érdeklődik a lelkem.
Ha pórázon van, akkor kicsi húz, de ha szólok neki, h "nem szabad", akkor nem megy tovább. Ha szabadon lenne, akkor nem tudom mit csinálna, vagyis sejtem...bár eléggé szófogadó szerencsére. Ha lemegyünk Körös partra mindig elengedem. Olyankor ha figyelem, ha nem, nem megy el. Olyan 10-15 m elmegy szimatolni, de tovább nem szokott még ha engedném is neki. Ha meg rászólok azonnal visszajön. Természetesen minden érdekli (tücsök, madár, gyalogosok, kerékpárosok, stb) de csak odamegy, szimat és megy is tovább.
Bibby: amikor kimegyünk utcára, akkor az elején természetesen húz, de utána visszavesz. Futni még nem próbáltam vele (arra én vagyok a lusta
), de természetesen a bringás dolog is fokozatosan kerülne bevezetésre.
Én inkább olyan dologtól félek, h pl belép a kerékbe, vagy keresztezi az utamat...jó befejezem, mert már rosszul vagyok, pedig még semmi nem történt. Inkább ráveszem magam a futkározásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest