- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
ludsimon #7587 üzenetére
Hat ehhez nagyon kitanitott,fegyelmezett kutya kell!
Nem tudom,hogy van -e eleg idod,es penzed erre a betanitasra /kutyaiskola is kell hozza!/
Az en kutyam nagyon szofogado,megteszi a neki kellemetlen dolgokat is /pl. gyere ide!-es megkotom,amig a kapun kihajtok a kocsival/ de ha sikerul kiszoknie az utcara,akkor obegathatok neki,amig be nem fejezte a korpisalast,addig nem lehet visszahivni.Vagy ha egy masik kutya elmegy a kerites mellett,akkor orjongeni kezd,es meg a jutalomfalat sem kell neki.Az asasrol /vakondok/ sem tudom lebeszelni,es a fara telepedo galambokat is veszett csaholassal riogatja,akar mit csinalok...stb.
Igaz,hogy keverek kutya,de nagyon okos,es alkalmazkodo./Persze kicsit mas a helyzet egy alapvetoen hazorzo/teruletvedo kutyaval,mint egy hobbikutyaval/ -
Winner_hun
félisten
válasz
ludsimon #7587 üzenetére
A falatkás dolog hallottam nem szabad úgy tanítani, mert a gazdinak kell bármikor teljesíteni nem kajáért.
Pedig azzal lehet a legjobban megtanítani. Amikor jól csinálja (és csakis akkor) lehet neki adni, aztán idővel csak megdícsérni, esetleg kis simogatás mehet hogy ügyes volt, rögzül benne hogy az a jó és utána már jutalomfalat nélkül is csinálni fogja amit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest