Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Kényszerből használom, mert az emberek 90%-a csak itt érhető el egy kupacban. És a tenyésztők is itt reklámozzák magukat szinte 100%-ban, de minden egyéb cég is kb.
Próbálom minimalizálni, próbálom minden létező módon blokkolni, szűrni, de csak-csak beköpködi néha a random posztokat meg idióta reklámokat a hírfolyamba amik széjjel pusztítják az ember agyát és akkor az ezek alatti kommentekről nem is beszélve. Helyi csoportokat is kénytelen vagyok nézni, mert egy csomó ingyenes vagy filléres cuccot be lehet így szerezni közelben és pörgetni kell, mert ha nem elsőnek olvasod kb. el is vitte más, mint gyöngytyúk a taknyot.
Sajnos olvasgatnom kell, mert az életben nem tudnám meg, hogy hol van épp akció vagy bármi ami viszont kifejezetten fontos nekem. Pl. az elmúlt időszakban három bolt is akciózott, mindháromban felvásároltam amit csak tudtam, így spóroltam 60k pénz körül. Ez pl. nem lenne a Facebook nélkül.
Valamit valamiért, a sok vizuális, mentális szemétért cserébe pénzt spórolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Temu
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest