Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alusky

senior tag

válasz H-Zol #39233 üzenetére

Kényszerből használom, mert az emberek 90%-a csak itt érhető el egy kupacban. És a tenyésztők is itt reklámozzák magukat szinte 100%-ban, de minden egyéb cég is kb.
    Próbálom minimalizálni, próbálom minden létező módon blokkolni, szűrni, de csak-csak beköpködi néha a random posztokat meg idióta reklámokat a hírfolyamba amik széjjel pusztítják az ember agyát és akkor az ezek alatti kommentekről nem is beszélve. Helyi csoportokat is kénytelen vagyok nézni, mert egy csomó ingyenes vagy filléres cuccot be lehet így szerezni közelben és pörgetni kell, mert ha nem elsőnek olvasod kb. el is vitte más, mint gyöngytyúk a taknyot. :D
    Sajnos olvasgatnom kell, mert az életben nem tudnám meg, hogy hol van épp akció vagy bármi ami viszont kifejezetten fontos nekem. Pl. az elmúlt időszakban három bolt is akciózott, mindháromban felvásároltam amit csak tudtam, így spóroltam 60k pénz körül. Ez pl. nem lenne a Facebook nélkül.
    Valamit valamiért, a sok vizuális, mentális szemétért cserébe pénzt spórolok.

Új hozzászólás Aktív témák