Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
válasz
Alusky
üzenetére
Tudjátok nekem egy nagy telephelyen van a tanyánk és olyan 2,5 éve jött két kutya ( szerintem testvérek voltak ) a kani minden zörgésre mozdulatra menekült a nőstény az nem annyira , az már egy hét múlva a nyakamig ugrált a kani tisztes 5 méter távolságot tartott !
És történt , hogy hülye emberek hülyén mérgezték a patkányokat és a nőstény rákapott a méregre , én nem mehetek be mindenkihez ( 11 tulaj ) de ők igen , kétszer megmentettem K vitaminnal de a harmadik eset az durva volt , már nem csak az orrán száján csepegett a vér , hanem a végbelén és a tüdőben is volt , mondta a doki akit kivittem és elaltatta ( senki kutyája és egy komoly összeget rákoltöttem , de a gazdájára is költenék ha tudnám , hogy ki dobta ki
) , na mindegy elkalandoztam megint , a kani a mai napig megvan , nekem a nyakamig ugrál , de aki ott kint van és szereti a kutyákat , mindenkihez odamegy , de erre sok idő ( talán fél év is kellett ) , de enni úgy eszik , hogy ha valamelyik másik kutya felé mozdul ő odébb áll , vagy furcsa ( nem megszokott zajokra ) , mondjuk fúj a szél és zörget valamit , rögtön odébb ugrik , menekül , pedig ott kint nem verte meg senki ( el nem tudom képzelni , hogy mit csinálhattak vele ) ! Olyan 4-5 éves lehet , most megyek úgyis ki és csinálok egy fotót!! -
kavalkád
senior tag
válasz
Alusky
üzenetére
nem biztos az, lehet egyszerűen csak nem volt közvetlen kapcsolata emberrel, az is elég. ha egy tőlem kétszer akkora ismeretlen lény mászkálna köröttem én is félnék

nem tudom kutyáknál hogy van, de pl. macskát ha az első 2 hónapban nem szoktatják emberhez utána már nehéz lesz, az is kerüli az ember társaságát, ezt diktálja a túlélés ösztöne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) , na mindegy elkalandoztam megint , a kani a mai napig megvan , nekem a nyakamig ugrál , de aki ott kint van és szereti a kutyákat , mindenkihez odamegy , de erre sok idő ( talán fél év is kellett ) , de enni úgy eszik , hogy ha valamelyik másik kutya felé mozdul ő odébb áll , vagy furcsa ( nem megszokott zajokra ) , mondjuk fúj a szél és zörget valamit , rögtön odébb ugrik , menekül , pedig ott kint nem verte meg senki ( el nem tudom képzelni , hogy mit csinálhattak vele ) ! Olyan 4-5 éves lehet , most megyek úgyis ki és csinálok egy fotót!!