Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• H-Zol

őstag

válasz Alusky #39208 üzenetére

Tudjátok nekem egy nagy telephelyen van a tanyánk és olyan 2,5 éve jött két kutya ( szerintem testvérek voltak ) a kani minden zörgésre mozdulatra menekült a nőstény az nem annyira , az már egy hét múlva a nyakamig ugrált a kani tisztes 5 méter távolságot tartott !
    És történt , hogy hülye emberek hülyén mérgezték a patkányokat és a nőstény rákapott a méregre , én nem mehetek be mindenkihez ( 11 tulaj ) de ők igen , kétszer megmentettem K vitaminnal de a harmadik eset az durva volt , már nem csak az orrán száján csepegett a vér , hanem a végbelén és a tüdőben is volt , mondta a doki akit kivittem és elaltatta ( senki kutyája és egy komoly összeget rákoltöttem , de a gazdájára is költenék ha tudnám , hogy ki dobta ki :D ) , na mindegy elkalandoztam megint , a kani a mai napig megvan , nekem a nyakamig ugrál , de aki ott kint van és szereti a kutyákat , mindenkihez odamegy , de erre sok idő ( talán fél év is kellett ) , de enni úgy eszik , hogy ha valamelyik másik kutya felé mozdul ő odébb áll , vagy furcsa ( nem megszokott zajokra ) , mondjuk fúj a szél és zörget valamit , rögtön odébb ugrik , menekül , pedig ott kint nem verte meg senki ( el nem tudom képzelni , hogy mit csinálhattak vele ) ! Olyan 4-5 éves lehet , most megyek úgyis ki és csinálok egy fotót!!

• kavalkád

senior tag

válasz Alusky #39208 üzenetére

nem biztos az, lehet egyszerűen csak nem volt közvetlen kapcsolata emberrel, az is elég. ha egy tőlem kétszer akkora ismeretlen lény mászkálna köröttem én is félnék :)
    nem tudom kutyáknál hogy van, de pl. macskát ha az első 2 hónapban nem szoktatják emberhez utána már nehéz lesz, az is kerüli az ember társaságát, ezt diktálja a túlélés ösztöne.

Új hozzászólás Aktív témák