Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• total90

támogató

LOGOUT blog

válasz kircipeti #6742 üzenetére

Nem úgy kell elképzelni a nógatást, hogy elé tartottam a kajás tálat és könyörögtem, hogy egyen... csak mondogattam neki, beletúrtam a kajába. Morgás nem volt, semmi, csak megkapta a kezem és reflexből kapott taslit. Egyébként soha nem bántottam semmivel, főleg nem kézzel. Ez most így sikerült :(((
    Előjel... tényleg semmi. Kint voltam vele, mielőtt becsuktam takarítottam a kuckóját és addig elvolt, mászkált... semmi különös. Aztán meg meglepődtem, hogy mi a fenéért kapta el a kezem.

(#6743) Dzoli

3/4 9-kor kapott kaját, az már szerintem estefelé van. Tudom, hogy a meleg miatt nem eszik annyira, de nem szoktam bent hagyni nála a kajás tálat, mert máskor is volt ilyen, hogy nem ette meg azonnal és bent hagytam estére... reggelre meg darabokban volt a tál :B

(#6744) iwu

Pöcöktől is simán el vehetek mindent, nem bánt, nem zavarja és most még is ez történt :U
    Ööö, igen kevesebbet eszek... mert épp fogyózok :DDD

(#6745) Lauda

Holnap tesztelem, hogy megint utánam kap-e. Nem tudom mi lesz. A kajás tálat meg a fentebb írt okok miatt nem hagyom bent nála. Legközelebb ha nem eszik egy kis időn belül, akkor így járt, majd elkapja reggel.

Új hozzászólás Aktív témák