- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
GodGamer5 #26 üzenetére
Első négy részt simán tolhatnák. A 4. rész is annyira poén, hogy más játéknak szánták, mégis tökre bele tudták illeszteni ebbe a silent hill világba. Egy jó példa arra, hogy nem kell egy az egyben ugyanazon a mechanikán működnie mindennek, hogy a hangulat és az élmény megmaradjon egy játékszériához.
Most nézegetem az értékeléseket erről a kettőről Steamen, jókat írnak a játékról.
Kár hogy 30k, úgyhogy tényleg valahogy másképp, de megfogom oldani hogy játszak vele. Kicsit várok még egy-két patchet, esetleg egy jó magyarosítást... Csak ne valami ökör banda csinálja, ha csinálja... -
Krethx
aktív tag
válasz
GodGamer5 #24 üzenetére
"Ha sikeres lesz a remake biztos megcsinálják a 3-at is."
Remélem én is hogy úgy lesz.
Tudom hogy nem ez eredeti csapat készítette a 4-dik rész után. Valahogy a 4-dik részt csak egyszer játszottam végig. Viszont a Downpour az tényleg kivétel. Nekem még a Origins is bejött. Meg a Homecoming-al is elvoltam. -
Fitzgerald
veterán
válasz
GodGamer5 #10 üzenetére
Nem csak a 'kameranézet' miatt, hanem mert rengeteg az átfedés a két sorozat között. Mindkét játék japán survival horror, és ahogy a Resi 2 a legjobb játék volt a klasszikus Resident Evil sorozatban, úgy a Silent Hill 2 a legjobb játék volt a Silent Hill sorozatban. Egyébként amióta létezik a két sorozat azóta hasonlítgatják őket egymáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Gombászkönyvek egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest