Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz GodGamer5 #26 üzenetére
Első négy részt simán tolhatnák. A 4. rész is annyira poén, hogy más játéknak szánták, mégis tökre bele tudták illeszteni ebbe a silent hill világba. Egy jó példa arra, hogy nem kell egy az egyben ugyanazon a mechanikán működnie mindennek, hogy a hangulat és az élmény megmaradjon egy játékszériához.
Most nézegetem az értékeléseket erről a kettőről Steamen, jókat írnak a játékról.
Kár hogy 30k, úgyhogy tényleg valahogy másképp, de megfogom oldani hogy játszak vele. Kicsit várok még egy-két patchet, esetleg egy jó magyarosítást... Csak ne valami ökör banda csinálja, ha csinálja...We are only Stardust...
-
Krethx
aktív tag
válasz GodGamer5 #26 üzenetére
Úgy legyen.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz GodGamer5 #24 üzenetére
"Ha sikeres lesz a remake biztos megcsinálják a 3-at is."
Remélem én is hogy úgy lesz.
Tudom hogy nem ez eredeti csapat készítette a 4-dik rész után. Valahogy a 4-dik részt csak egyszer játszottam végig. Viszont a Downpour az tényleg kivétel. Nekem még a Origins is bejött. Meg a Homecoming-al is elvoltam.[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Fitzgerald
veterán
válasz GodGamer5 #10 üzenetére
Nem csak a 'kameranézet' miatt, hanem mert rengeteg az átfedés a két sorozat között. Mindkét játék japán survival horror, és ahogy a Resi 2 a legjobb játék volt a klasszikus Resident Evil sorozatban, úgy a Silent Hill 2 a legjobb játék volt a Silent Hill sorozatban. Egyébként amióta létezik a két sorozat azóta hasonlítgatják őket egymáshoz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest