- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Csak sikerült Konamiéknak is, ahogy látom közelíti a Resi 2 remake számait a játék. Annyira hihetetlen hogy már 20+ éve játszottam végig pécén...nagyjából ez az egyetlen játék amit megveszek még idén.
-
Fitzgerald
veterán
válasz GodGamer5 #10 üzenetére
Nem csak a 'kameranézet' miatt, hanem mert rengeteg az átfedés a két sorozat között. Mindkét játék japán survival horror, és ahogy a Resi 2 a legjobb játék volt a klasszikus Resident Evil sorozatban, úgy a Silent Hill 2 a legjobb játék volt a Silent Hill sorozatban. Egyébként amióta létezik a két sorozat azóta hasonlítgatják őket egymáshoz...
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
A baromi erős, mély szimbólumrendszert szerintem még a készítők sem értették teljesen. Kicsit olyan ez, mint a David Lynch-filmek: még David Lynch sem érti hogy miről szólnak a filmjei, de ciki bevallani.
Persze, mindig is mást képviselt a két sorozat. Én leginkább a párhuzamokat emeltem ki; nem véletlenül hasonlítgatják őket egymáshoz.SH3 nem hagyott mély nyomokat az emlékezetemben, az inkább déelcé volt mint teljes értékű játék, és annak sem volt kiemelkedő.
-
Fitzgerald
veterán
Amennyire emlékszem nagyon rövid volt, és komolyan vehető újdonságot nem hozott a második részhez képest. A harmadik rész lehetett volna akár egy 'B-run' is a második részben valamiféle átfedéssel a sztorik között; nem nehéz elképzelni hogy valami ilyesmi is lehetett az eredeti terv, nem tudom. A kiscsaj sztorija ne igazán tudott megérinteni, a karakterrel nem tudtam azonosulni.
A zenéje a harmadik résznek is jó volt, bár a második részt e téren is rohadt nehéz felülmúlni.Most játszom újra 21 év után az SH2 Director's Cut-ot még mielőtt nekiállok a remakenek, majd figyelem a szimbolizmust; bár kétlem hogy végigjátszanám, nagyon kényelmetlen, körülményes, 'clunky' az egész mai szemmel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest