Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

én alapvetően óvatos ember vagyok, de ha kicsit lentebb megy a 939-esek ára, akkor leveszem a sapkáját az enyémnek. vizet egyelőre nem tervezek rá, max a jelenlegi freezer64-et toldanám meg, hogy az is rámenjen. ahogy nézegettem a képeket a kupaktalanított darabokról, elég kicsi a mag, kb mint az xp-ken (venice). szeretem a biztonságot, ezért valami ''lesarkazásvédőn'' is gondolkodnék. akár az xp-k esetén elterjedte kereten, akár egyéb dolgon (rugalmas tappancsok, vagy bármi). a mag magassága gondolom minden esetben azonos, legalább magtípuson belül, bár illene mindig azonos vastagságú cuccal dolgozni. te, mint tapasztalt kupaktalanító, meg tudnád mondani, milyen magasan emelkedik ki a mag a proci síkjából? magának a magnak a méretét gondom kicsit keresve megtalálom, de a kiemelkedést nem hiszem, különben is, a magméretnél nagyobb luk kell a keret közepére. ami viszont problémás lehet, az a rajta levő plusz ''biszbaszok'' (ellenállás? vagy kondi? inkább nem is tippelek, biztos tévednék). valszeg ezek se emelkednek különösebben ki, de ha ugyan úgy néznek ki, mint a kulcstartómon levő celeronon,tehát a szélei fémből vannak, akkor ezeket a hűtő, vagy a távtartó gyönyörűen rövidre zárhatja.

Új hozzászólás Aktív témák