- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én alapvetően óvatos ember vagyok, de ha kicsit lentebb megy a 939-esek ára, akkor leveszem a sapkáját az enyémnek. vizet egyelőre nem tervezek rá, max a jelenlegi freezer64-et toldanám meg, hogy az is rámenjen. ahogy nézegettem a képeket a kupaktalanított darabokról, elég kicsi a mag, kb mint az xp-ken (venice). szeretem a biztonságot, ezért valami ''lesarkazásvédőn'' is gondolkodnék. akár az xp-k esetén elterjedte kereten, akár egyéb dolgon (rugalmas tappancsok, vagy bármi). a mag magassága gondolom minden esetben azonos, legalább magtípuson belül, bár illene mindig azonos vastagságú cuccal dolgozni. te, mint tapasztalt kupaktalanító, meg tudnád mondani, milyen magasan emelkedik ki a mag a proci síkjából? magának a magnak a méretét gondom kicsit keresve megtalálom, de a kiemelkedést nem hiszem, különben is, a magméretnél nagyobb luk kell a keret közepére. ami viszont problémás lehet, az a rajta levő plusz ''biszbaszok'' (ellenállás? vagy kondi? inkább nem is tippelek, biztos tévednék). valszeg ezek se emelkednek különösebben ki, de ha ugyan úgy néznek ki, mint a kulcstartómon levő celeronon,tehát a szélei fémből vannak, akkor ezeket a hűtő, vagy a távtartó gyönyörűen rövidre zárhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest