- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Én elfogadom a jelen helyzetet, ezért nem is akarok mindent Steamből indítani, pláne azokat, amiknél meghív egy másik klienst még pluszban. Ez az én saját régi beidegződésem, de minden játékot a lehető legkevesebb launcherrel a háta mögött, ideális esetben DRM mentesen akarom futtatni, hogy a háttérben még az se vonja el a teljesítményt a géptől.
Ha telepíteni kell egy újat, az nekem nem probléma, pláne, hogy ezek ingyenes szoftverek amikben pénzt is lehet költeni, de az már más történet."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
azbest
félisten
senki sem tesz többet a fejlesztő zsebébe. Az app store-ok úgy indultak anno, hogy bárki kiteheti a saját cuccát fejlesztőként és nem kell a kiadóknak odaadni az összes profitot egy kis alamizsnáért, ahhoz, hogy legyen valaki, aki a terjesztést csinálja.
Erre a kiadók befurakodtak a sore-okba és most már ki akarják túrni a store-ok eredeti gazdáját is és helyette ők akarják uralni, hogy ki mit tehet közzé.
A kiadóknak abban volt szerepe, hogy finanszírozhatnak projekteket, cserében övék a profit, a fejlesztők meg munkabért kapnak. Ez a hagyományos üzleti modelben, amikor már befutott és jogvédett tartalmakkal operáló sokadik folytatást csinálják, akkor bejöhet. Mert ott folyik el a pénz milliószámra mindenre.
A független fejlesztőknek viszont továbbra is az apple és ios store (vagy pécén a steam) jelent megjelenési lehetőséget úgy, hogy nem kell lemondaniuk a jogaikról, nem kell milliárdos kiadásba verni magukat, nem kell odaadni terjesztőknek a 40-60%-ot. Az ios és android storeban jobb arányokkal dolgoznak, nem kell nagy befekteést vagy joglemondást tenni érte, csak dolgozni.
Sok ma ismert játék is függetlenként indult, amely nem jelenhetett volna meg kiadókon át, mert nem láttak benne fantáziát. Aztán ahogy lett lóvé elszaladt a ló és százmilliós projekteket csináltak folytatásoknak, amihez már a kiadó pénze is kellett. Most meg már a kiadók próbálják megfejni az embereket és nem érdekli őket semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Egy androidos telefonon általában már most legalább két bolt van előtelepítve. Egy samun ott figyel az ő boltjuk is, onnét tudsz témákat telepíteni. Van is valami háttéralku, amiért megrakták őket az epices perben.
Én kifejezetten örülök neki, hogy valaki több pénzt ad vissza a fejlesztőknek, mert ha ÁfÁval, árressel együtt kiszámolod, hogy mennyi marad a dev zsebében, nem csodálom, hogy vergődik a piac. Az meg külön felháborító, hogy az IAP is 30%. -
Narxis
nagyúr
Igen, el a kezekkel!!!
De amúgy nem, csak egyrészt ez nem tűnik versenynek, ez inkább szenvedés másrészt szerintem a többségnek már elege van abból, hogy mindenhez külön klienst kell letölteni legyen az mobil vagy akármi. Ha azt nézem PC-n ott a Steam, GOG, Bnet, EA App, Ubisoft Connect és az Epic akkor nem tűnik nagy versenynek ellenben láttam már EPIC exkluzív játékot is tehát ott tartunk, hogy lehet mindegyiket használnod kell akár 1 játék miatt is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Szerintem nyomassák csak. Google nagyon egyedül van, és az epic jó store.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Narxis
nagyúr
Meddig kell még ezt erőltetni?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Necroman_Mk2
őstag
Csodálkoztam is, hogy ne lennének külsős játékok az Epic Store-on, de a hírképből sjthettem volna, hogy ez a mobil verzióra igaz...
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
it Külsős címekkel erősíti meg a saját áruházát az Epic Games, Androidon és iOS-en is.