- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
King Unique #6411 üzenetére
Arra céloztam, hogy kell-e ellene tenni valamit, vagy elvan így is... Ez a hőfok tartós terheléskor volt ennyi, 52 fölé még nem ment nagy terheléskor sem.
-
ACE-
addikt
Mennyire normális, hogy egy AXAGON EE35-GTR RIBBED házban lévő 8TB Seagate Barracuda 3.5" SATAIII felmelegszik 52 fokra is akár?
-
ACE-
addikt
válasz
King Unique #6402 üzenetére
Értem, de láthatod nálam is mennyiszer leállt... ha épp nem megy semmi, akkor leállogat, utána a Plex keresgél rajta, elindul, aztán megint leáll, és így nagyon gáz ez az 57ezer leállás. OK, több mint 7 éve megy... bár az írás mennyiség szerintem nem olyan sok...
-
ACE-
addikt
válasz
King Unique #6400 üzenetére
De gondolom erre van valami app, program, eljárás, hogy valami rádolgoz a lemezre, hogy ne álljon meg a rack-ben, és ne indulgasson újra.
-
ACE-
addikt
válasz
King Unique #6396 üzenetére
Na de kérdés, hogy ez mennyire károsítja a lemezt? Jelenleg a kisgéphez egy HX-M201TCB/GM 2 TB Maxtor M3 Portable HDD van csatlakoztatva, és így néz ki Sentinel-ben:
Bár a cucc 2017 december 21-én lett vásárolva, és ahhoz képest még 100/100-as, de látszik, hogy azóta tulajdonképpen nonstop megy, és napi cirka 22-szer újraindul/leáll... Nem sok ez ezeknek?
-
ACE-
addikt
válasz
King Unique #6391 üzenetére
Én is ilyen Rack-et néztem ki egy 8TB Seagate Barracuda 3.5" SATAIII winchester (ST8000DM004) -nek. Ez a 10 perces leállítgatás gond lehet? Hamar meghal tőle a vinyó? Én is Plex/torrent-re használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve