- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
lordjancso #1991 üzenetére
Kell neki kabe 15 perc, mire leallitja a lemezt. De a kek led az marad.
Akkor is leallitja, ha kikapcsolod alola szamitogepet. Jo kis haziko, en egy mk808 androidos ketyerere dugtam ra (igaz, az csak usb2-es) 2TB wd red vinyo van benne, van, hogy hetekig ,egy a letoltes, de amikor nincs aktiv toltogetes, akkor leallitja. Viszont, ha kell, nehany masodperc alatt eletre kel. -
King Unique
titán
válasz
lordjancso #1999 üzenetére
Firmware függő: # 1931 .
Egyrészt üresjáratban valóban "magától" leállítja vinyót x perc után, újra hozzányúlva ismét felpörgeti.
Másrészt biztonságos usb leválasztáskor lözelebb hajolva hallani, ahogy leáll, v burkolaton érezni leáll finom rezgés, LED ennél kialszik-e nem tudom (nincs RC-m), de láttam olyat aminél igen kompakta. De nyilván, ha már usb-n leválasztod, akkor rack kapcsolójával áramtalanítod is, akkor biztos kialszik. -
batagy
őstag
válasz
lordjancso #1991 üzenetére
Sokaknak eleve gyárilag kikapcsolja a HDD-t.
Asszem én voltam az egyetlen, akinek nem, de én is megoldottam egy firmware frissítéssel.
A lényeg hogy próbáld ki. Amennyiben nem kapcsol ki, akkor könnyen meg lehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest