- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Aktív témák
-
FG
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hete egy Asus A3HF-5A012 boldog tulajdonosa vagyokA géppel nagyon meg vagyok elégedve, elég gyors.
A boldogságom azonban nem felhőtlen, van ugyanis egy bosszantó tulajdonsága a gépnek: Sokszor nem lehet bekapcsolni. A bekapcsolások kb. felénél hiába nyomom le a gombot, nem történik semmi! Az első ilyen alkalommal nagyon kétségbe voltam esve, de találtam megoldást: levettem az akksit, majd visszatettem: És csodák csodája: a gép ''pöccintésre'' indul. Az esetek kb. 50%-ban tehát gond nélkül bekapcsol a gép, máskor viszont csak akkor kapcsol be, ha leveszem az akksit, visszateszem, és így nyomom meg a gombot.
Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet ennek az oka?
Azért ez bosszantó... -
kacsa7
őstag
válasz
Drótszamár #6 üzenetére
Kösz a tippet ami szerintem qrva jó csak még nem találtam meg illetve nem férek hozzá.
A telep ablakon keresztül elérhető, tovább szétszedni elég durvának tűnik. -
tz273
csendes tag
válasz
God Vazzeg #2 üzenetére
hiába állítgatom a biost, semmi. Most egy hete nem volt a docking station-jében, visszatettem, kipróbálni, megy magától
z -
kacsa7
őstag
Sziasztok!
Számomra rejtélyes notebook problémával állok szemben. Adott egy Portocom (Gericomnak is van ilyen) N340S8 alaplapos noti, sis csipszet, PIII. nem nagy durranás de jól felszerelt és tökéletesen működne HA nem kellene minden hideg indítás után a setupban turkálni mert lemerült alaplapi telep miatt a biosz elfelejti a beállításokat. Semmi gond gondoltam, telep ki, rajta lévő azonosítók alapján vettem bele ugyan olyan lítiumos, CR2025-ös 3V-os, külső köpeny +-os telepet, immáron nyolcadiknál tartok ugyanis egyikkel sem indul el.Power on, egyet villan kattan és semmi.Viszont ha visszarakom a lemerült régit rögtön elindul, sőt ha nem rakok bele telepet akkor is megy.
Kinek milyen ötlete volna.
Köszi! -
tz273
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek pls, nem tudok már mit kezdeni a notebookommal.
Az XP rendesen elront valamit, ezért bootoláskor hardwerütközés van a CDrom és a vinyó között. A CDromon nincs semmi jumper, és ugye 1 winyó fér a laptopba. A bios pofázik az elején, hogy resource conflict van és nem látja a CDROMot. Ha windowsból ''eltávolítom'' az IDE vezérlőket, meg minden ehhez kapcsolódót, akkor néha megjavul, de néhány reboot után megint előjön a gond. Windows resinstall nem segít.
köszi:
tz
Aktív témák
Hirdetés
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest