Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
FG
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hete egy Asus A3HF-5A012 boldog tulajdonosa vagyok
A géppel nagyon meg vagyok elégedve, elég gyors.
A boldogságom azonban nem felhőtlen, van ugyanis egy bosszantó tulajdonsága a gépnek: Sokszor nem lehet bekapcsolni. A bekapcsolások kb. felénél hiába nyomom le a gombot, nem történik semmi! Az első ilyen alkalommal nagyon kétségbe voltam esve, de találtam megoldást: levettem az akksit, majd visszatettem: És csodák csodája: a gép ''pöccintésre'' indul. Az esetek kb. 50%-ban tehát gond nélkül bekapcsol a gép, máskor viszont csak akkor kapcsol be, ha leveszem az akksit, visszateszem, és így nyomom meg a gombot.
Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet ennek az oka?
Azért ez bosszantó... -
kacsa7
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Kösz a tippet ami szerintem qrva jó csak még nem találtam meg illetve nem férek hozzá.
A telep ablakon keresztül elérhető, tovább szétszedni elég durvának tűnik. -
tz273
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hiába állítgatom a biost, semmi. Most egy hete nem volt a docking station-jében, visszatettem, kipróbálni, megy magától

z -
kacsa7
őstag
Sziasztok!
Számomra rejtélyes notebook problémával állok szemben. Adott egy Portocom (Gericomnak is van ilyen) N340S8 alaplapos noti, sis csipszet, PIII. nem nagy durranás de jól felszerelt és tökéletesen működne HA nem kellene minden hideg indítás után a setupban turkálni mert lemerült alaplapi telep miatt a biosz elfelejti a beállításokat. Semmi gond gondoltam, telep ki, rajta lévő azonosítók alapján vettem bele ugyan olyan lítiumos, CR2025-ös 3V-os, külső köpeny +-os telepet, immáron nyolcadiknál tartok ugyanis egyikkel sem indul el.Power on, egyet villan kattan és semmi.Viszont ha visszarakom a lemerült régit rögtön elindul, sőt ha nem rakok bele telepet akkor is megy.
Kinek milyen ötlete volna.
Köszi! -
tz273
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek pls, nem tudok már mit kezdeni a notebookommal.
Az XP rendesen elront valamit, ezért bootoláskor hardwerütközés van a CDrom és a vinyó között. A CDromon nincs semmi jumper, és ugye 1 winyó fér a laptopba. A bios pofázik az elején, hogy resource conflict van és nem látja a CDROMot. Ha windowsból ''eltávolítom'' az IDE vezérlőket, meg minden ehhez kapcsolódót, akkor néha megjavul, de néhány reboot után megint előjön a gond. Windows resinstall nem segít.
köszi:
tz
Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A géppel nagyon meg vagyok elégedve, elég gyors.