- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
kacsa7
őstag
válasz
Drótszamár #6 üzenetére
Kösz a tippet ami szerintem qrva jó csak még nem találtam meg illetve nem férek hozzá.
A telep ablakon keresztül elérhető, tovább szétszedni elég durvának tűnik. -
kacsa7
őstag
Sziasztok!
Számomra rejtélyes notebook problémával állok szemben. Adott egy Portocom (Gericomnak is van ilyen) N340S8 alaplapos noti, sis csipszet, PIII. nem nagy durranás de jól felszerelt és tökéletesen működne HA nem kellene minden hideg indítás után a setupban turkálni mert lemerült alaplapi telep miatt a biosz elfelejti a beállításokat. Semmi gond gondoltam, telep ki, rajta lévő azonosítók alapján vettem bele ugyan olyan lítiumos, CR2025-ös 3V-os, külső köpeny +-os telepet, immáron nyolcadiknál tartok ugyanis egyikkel sem indul el.Power on, egyet villan kattan és semmi.Viszont ha visszarakom a lemerült régit rögtön elindul, sőt ha nem rakok bele telepet akkor is megy.
Kinek milyen ötlete volna.
Köszi!
Aktív témák
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged