- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérünk mindenkit, hogy a jobb áttekinthetőség érdekében a külső mobil rack-ekkel foglalkozó gyűjtőtopikban tegye fel a kérdését, ne nyissunk minden egyes problémának saját topikot. Ezt a topikot zártam.
5,25''-es külső mobil rack-ek: Bővebben: link
3,5''-es külső mobil rack-ek: Bővebben: link
2,5''-es külső mobil rack-ek: Bővebben: link
p -
Male
nagyúr
Nem igazán, azért is csak OFF-ban jegyeztem meg a dolgot (mintegy figyelmeztetés, hogy azért az nem lesz éppen gyors). Nálam egyáltalán nem lehet róla bootolni, a BIOSban csak olyan van, hogy USB Pendrive-ról indul, simán csak USB beállítás nincs ott. A win viszont nem valószínű, hogy elindulna róla, még ha valami mást be is lehet bootolni róla. Szerintem pakolj inkább be a gépbe egy igazán halk vinyót (olyat lehetőleg, amiben csak 1 lemez van, mert azok mindig halkabbak), amit ha jól helyezel el és rögzítesz, akkor nem lesz zaja. Plusz pl a Samsungok nem is termelnek annyi meleget. Esetleg SATA vinyót egy hosszú kábellel ki tudsz rakni egy külön házba, ami gyors is lesz, bár ezen kívül nem sok értelme van.
[Szerkesztve] -
kovacszk
senior tag
-
Zofren
aktív tag
A Biosban van olyan nekem, hogy USB-ről bootoljon. Elég régi lapom van és az újakon is biztos van. tehát Biost megnézed és kiderül.
-
kovacszk
senior tag
Bővebben: link
Ezek szerint az újabb keretek sebessége már nem tér el a beépített vinyóétól!!
De valami szaki megmondhatná hogy lehetséges e eggyátalán usb-ről vagy firewire-ről bootolni!! -
kovacszk
senior tag
A kérdés az lenne hogy lehetséges -e külső hdd keretről bootolni!! El szeretném távolítani a hdd-t a gépházból és ez jó megoldás lenne!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Total Commander
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest