Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
válasz
becenevem #12 üzenetére
A CASCO bicajos sisak nagyon jo (Nekem active 2 van, imadom), de csak bicajra. Okkal. Az allat is kell vedeni, mert elozoekben leirtak, meg en is,hogy allserules eselye nagyobb. Kozel masfel eve estem e-bikekal (kijott elem egy busz, veszfekeztem es megcsuszott a canga eleje a kavicsos uton Nemetiorszagban), kb 15km-nel, utpadkara. A sisak megrepedt. Nekem csak a terdem ment le, meg a kabatom es a nadragom lett tropa. A fejem viszont meg epp
Itt is egy alap video, hang nelkul is jol demonstralja, miert kell fujll face sisak: https://www.youtube.com/watch?v=iJ14v6IfPDE&t=399s
Új hozzászólás Aktív témák
ma Meglehetősen erős gép ez, amivel óriásit lehet taknyolni, de néhány módosítással egy igen kedvező árú rollerré alakítható.
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 25
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest