- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
Predatorr #43 üzenetére
Idézek a #36-os hozzászólásodból:
"Decske: A Samsung tényleg jobb, ott nem kell izgulnod, mert pár hét használat után már megszokod, mit basz el, és évek múltán is változatlanul megmarad. :DDD :C"
Erre reagáltam ezt:
"Pont meg kell, hogy cáfoljalak. A Fold3-am jelenleg fluidabb OneUI 6.1-en, mint a 3.1.1-el amivel kijött 3 éve. Nincs sem lassulás, sem direkt lassítás, ami akadás volt azt is rendberakták.
Az egyedüli bosszantó szoftveres probléma amivel szembesültem az akkor volt, amikor alaplapon kívül mindent cseréltek a telefonomon, szervíz módban adtam le és miután visszakaptam a kamera nem ment, csak egy FR után. :))
Ami viszont tényleges probléma számomra, hogy nem minden app tudja lekövetni UI-jal még a hajlítható kijelzőt, de ez meg szvsz nem a Samsung hibája."Tehát azt írtad, hogy szerinted egy-két hét alatt megszokod ami el van b@szva és soha nem javítják.
Ezután leírtam, hogy nincs elb@szva semmi, amit meg elb@sztak azt javították a Fold 3-am esetében.Értem, hogy te azt gondolod, hogy Plazmacuccihoz írt hozzászólásodra is reagáltam (nem), szíved joga megvan hozzá, de ne próbálj olyat hozzákölteni, ami nincs benne az eredetiben.
-
Decske
senior tag
válasz
Predatorr #36 üzenetére
Pont meg kell, hogy cáfoljalak. A Fold3-am jelenleg fluidabb OneUI 6.1-en, mint a 3.1.1-el amivel kijött 3 éve. Nincs sem lassulás, sem direkt lassítás, ami akadás volt azt is rendberakták.
Az egyedüli bosszantó szoftveres probléma amivel szembesültem az akkor volt, amikor alaplapon kívül mindent cseréltek a telefonomon, szervíz módban adtam le és miután visszakaptam a kamera nem ment, csak egy FR után.
Ami viszont tényleges probléma számomra, hogy nem minden app tudja lekövetni UI-jal még a hajlítható kijelzőt, de ez meg szvsz nem a Samsung hibája. -
Decske
senior tag
válasz
The A Team #13 üzenetére
Az olyan szoftver mint amit a Xiaomi és a többi kínai gyártó csinál, hogy állítgatni kell, hogy egyáltalán megjöjjenek az értesítések és az energiaspórolás oltárán kilövi a háttérben lévő appokat, az egy használhatatlan f*skupac. Használni szeretném a telefonomat és nem azon izgulni, hogy megint mi fog elb*szódni.
Ezért ment tőlem a Huawei és sajnos a Pixel telefonom is, pedig az elején nagyon szerettem mindet. -
Decske
senior tag
válasz
eXtremeHUN3 #2 üzenetére
A szoftver miatt. Eddig minden más androidos fork amit próbáltam éjszaka bezárta a háttérben levő appokat, akárhogy is állítgattam. Rohadt idegesítő volt. Egyedül a Samsung nem csinálja ezt.
Ezen kívül Dex és normális toll támogatás sincs más márkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest