- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Televan74 #11 üzenetére
Én is ezt látom ebben a kártyákban. Az NVIDIA arra megy, hogy a DLSS 3 "elintézi" azt, hogy lassabb lett, mint az előző generációs kártyák. Nem csak az ár, de a teljesítmény is ok lesz az előző generáció vételére. Ezek az új generációs kártyák eddig teljesen kihagyósnak néznek ki, ami végül is nem baj. Van olcsón, használtan előző.
-
PuMbA
titán
A 8GB-on és a memória sávszélességen fog állni az egész kártya. Várjuk a végső sávszélesség adatot és a teszteket, de én nem vagyok optimista ezek alapján. A 3060 8GB-tal is az a probléma, hogy több játékban azért lassabb 30%-kal a 3060 12GB-tól, mert a memóriabuszt megvágták. Semmire se jó az erős GPU, ha nincs memória sávszélesség, ami kiszolgálja. Az NVIDIA ezzel a kártyával csak azt érheti el, hogy egy 3080 12GB jó vétel lesz olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest