- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
notebookom volt, tényleg nem próbáltam, webcamet sem, de akkor mindkettő ho kategória volt, combos vga meg nagyon nem az az esetek jelentős részében - sőt belépő sem -
vga-ból láttam annyi van mint a szemét
én előtte vettem az 5600x-et tavasszal, akkor szaladtak meg az árak
jó barátnak is kellett vga, épp be tudtunk zsákolni egy evga 2070-et vagy 2070s-t alzáról
utána 2-3-4 hónapig alig volt vga
de nyár közepére/végére? : )
mint a szemét
ahogy mondtam ott válogattam mit _ne_ vegyek jobbnál jobb árakon, mert jönnek az újak
végül is jöttek, és én vettem is új rtx-eket közel msrp áron - 3060ti-t is 163e-ért boltból -
ezért végig tudtam követni hogy alakulnak a vga árak/készletek hétről hétre, amíg be nem gyűrűzött a folyamat
erre csak ráfejelt az amd zöldsége, hogy gyártókapacitás ugyan nem volt, de behozták az rdna1 és 3xxx zenek mellé az rdna2-t és 5xxx-eket ÉS az új konzol soc-okat, nettő öngyilkosság - 3xxx cpu-k is eltűntek gyorsan vagy megduplázódott az áruk -
csak vesd össze az eth árfolyamával mi történt 2020 nyarától decemberig
december elejére már semmi nem volt ami vga, de érdekes mód az eth árfolyama többszöröse volt mint nyáron, akkor is mondtam csúnya dolog a covid és karányocs : )csak ezeknek nem volt hozzá közük
-
-
Chaser
legenda
előtte kérem, előtte
néhány hónapig, nyárra már annyi volt a vga mint a szemét, ott finnyáskodtam melyiket mért ne pedg apróért voltak sokszor, még ősz elején is
és ha meg tetszik nézni a csártot', nyártól lendült be az eth árfolyama, szépen felélték a vga-kat
ebből ősz végére az lett már a régi genes vga-kat sem lehetett kapni, de az újakat sem : ) ezen kívül csak az új amd 5xxx-ek voltak érintettek és konzolok, de azok akkor indultak a 7nm-en és semmiből nem tudtak eleget gyártani, rdna2-ből épp mutatóba volt néha
szerintem én 50 új rtx ellenében tudtam volna venni egy új radeont
érdekes más számtech cuccból nem volt hány..jah de, kw-os tápok is gyorsan eltűntek a covid miatt -
-
Raymond
titán
Olyan 9-16ms kozott tesz ra attol fuggoen hogy Quality vagy Performance. Ahogy en enztem ennek akkor van ertelme ha 120/144/165Hz a monitorod, megszoktad ezt az FPS-t de a jatek messze elmarad tole. Akkor kell beloni ugy hogy meg a monitor frissites alatt legyen eppen az FPS es igy kis kesleltetes novelessel megint ott vagy a megszokott komfort zonaban.
-
Reality check: a legtöbb (nem kompetitív FPS) játékban a teljes input lag olyan 70-90 ms, feltételezve 10ms-ot a monitor oldalán, és 60 FPS-t - nagyon régóta ennyi, és a kutyát sem zavarja. Viszont ebben a 60 FPS-ből származó 16.6 ms nem egyszer van benne, hanem kétszer. Az NVIDIA reflex elsősorban az egyik extra 16.6-ot nyírja ki, azzal már rögtön 53-73 ms. Erre jön rá a DLSS3 többlete, ami nekem nem rémlik, hogy 40 meg 50 ms lenne - praktikusan kevesebb kell, hogy legyen egy frame megjelenítési idejénél. Szóval valóban túl van lihegve - lehetnek sarokesetek, ahol problémás a többlet, de ez a "kisebbség", és vszleg ezeken is lehet hangolni.
#55 paprobert:
"a 3000 elfogyott, vagy a 4000 szériát veszed túlárazottan, vagy lehet menni tetris-ezni IGP-vel"
c) verzió, veszek egy használt 1660-at (vagy marad az 1650), az NVIDIA meg nézegesse az eladatlan cuccait. Bár sanszos, hogy nem fogják, megint Jensen taktikázót jól, a nép hőbörög egy darabig, aztán benyeli a magasabb árakat. -
Raymond
titán
Ha a 4070Ti (4080 12GB) most majd $899-ert jon akkor ez siman lesz $599 annyiert meg a hajukra kenhetik. Persze gondolom ugyanazt jatszak el itt is mint a 308012GB/3080Ti/3090/3090Ti kartyakkal hogy megvarjak amig elfogy az elozo sorozat (amit adtak mar 800EUR-ert is par hete) es aztan kiadnak egy ugyanolyan teljesitmenyu uj 40-est 1050EUR-ert. Tehat majd par honap mulva amikor mar nem lesz raktaron az 550-650EUR-os 3070-bol akkor jon a 4060Ti ami 650EUR-nal kezd majd jobbik esetben es 650-750 kozott lesz a bolti ara. A teljesitmeny meg vagy meglesz vagy nem, mert azert 288GB/s VRAM savszel csak 59% a 3070-nel talalhato 448GB/s-hez kepest.
-
paprobert
őstag
"250 euroert meg oke lenne"
2023-ban?
Az a durva, hogy annyiért sem, mert 2016-ban került 239 USD-ba egy 8GB-os kártya. De ezt neked szerintem nem kell ecsetelnem.Én azt kérném mindenkitől, hogy térjünk vissza az nvidia pricehike-univerzumból a szolid fejlődést elvárók valóságába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest