- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
paprobert
őstag
Pontosan.
Ez egy nagyobb problémára is rámutat egyébként.Nincs gond azzal, ha a halo terméket a csillagos égig árazzák, csak abban az estben, ha utána hozzá árazzák a kisebb SKU-kat.
Ha pedig a halo termék a best value product
(szerintem ez az első alkalom a GPU-k történelmében, hogy ez a helyzet), akkor a gyakorlatban minden más kártya el van k*rva.
A "csak addig magasak az árak amíg kifut a 3000 széria, utána csökkentünk, becsszó" sztori nekem bűzlik. Utána az lesz a szöveg, hogy "a 3000 elfogyott, vagy a 4000 szériát veszed túlárazottan, vagy lehet menni tetris-ezni IGP-vel".
-
paprobert
őstag
"A gond az, hogy ennyiért is megveszik."*
* csak megvették(múlt idő), csak a bányászok vették, csak addig vették amíg megérte.
Mivel ez elmúlt, jönni fog a várva-várt rendeződés. Néhány hónapja már megy a manipuláció a cégek részéről persze, probálják késlelteni, továbbmenteni a helyzetet, de ennek lassan vége.
Egyszer fent, egyszer lent.
-
paprobert
őstag
"250 euroert meg oke lenne"
2023-ban?
Az a durva, hogy annyiért sem, mert 2016-ban került 239 USD-ba egy 8GB-os kártya. De ezt neked szerintem nem kell ecsetelnem.Én azt kérném mindenkitől, hogy térjünk vissza az nvidia pricehike-univerzumból a szolid fejlődést elvárók valóságába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest