Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
mike1334 #5446 üzenetére
Hát ebbe jól beletrafáltam
A válaszból és az avatarból ítélve nekünk igen nagy valószínűséggel nagyon különbözik az ízlésünk. (A Kertvárosi gettóból én nem tudtam 2-3 résznél többet megnézni).(#5447) gbors
A történetvezetéssel nem volt bajom. Egyszer-egyszer még érdekes is volt az "egyszer erről már volt szó egy másik szemszögből" dolog, de olyan óriási hozzáadott értéket nem láttam benne.
"Mindkét könyvnek fontos eleme a szélsőségesen abszurd, ironikus humor, ha azt nem viszi jól a gyomrod, akkor veszett ügy"
Na igen, ez az első dolog: humor terén nagyon válogatós vagyok. Az biztos, hogy a Bajnokok reggelije számomra a legkisebb mértékben sem volt humoros... és akkor még finoman fejeztem ki magamat.A 22-es csapdájánál legalább volt néhány szituáció, amit tekinthetünk viccesnek/tanulságosnak/elgondolkodtatónak.
Ez van.
----------------------------------------------------Az ismeretlen Kimi Raikkönen:
Jobbra számítottam. Voltak benne érdekes részletek, de nem mondanám egy kifejezetten jó könyvnek. Néhány helyen kifejezetten rosszul van megírva. 6/10Bödőcs Tibor: Meg se kínáltak.
Nem titok, hogy kedvelem "Tibikét". Nagyon jól ismerem azt a fajta falusi környezetet és az ahhoz tartozó embereket, amiről sok standupja szól. Én is ebben nőttem fel és jelenleg is ebben élek. Valami hasonlót vártam a könyvtől is, mint az előadásaitól. Nem igazán azt kaptam. Sokszor kifejezetten szomorú és nyomorúságos ez a történet - sajnos azért, mert teljes mértékben a valóságból merít.
Nem gondolom, hogy Bödőcsnek el kell dobnia a mikrofont és tollat kell ragadnia, mert nem egy óriási megfejtés a könyv. Egyszer olvasható, de nem való mindenkinek. 6.5/10 -
válasz
mike1334 #5446 üzenetére
+1
A 22-es nekem is nagy kedvencem, Vonneguttól a Bajnokok reggelije annyira nincs a legelejében, inkább a Titán szirénjei és a Macskabölcső.
@guftabi96, Heller szuperfragmentált történetvezetését kell szokni, az biztos. Mindkét könyvnek fontos eleme a szélsőségesen abszurd, ironikus humor, ha azt nem viszi jól a gyomrod, akkor veszett ügy a könyvek minden további értéke ellenére. Ezenfelül mindkét könyvben némileg másodlagos szerepet játszik a sztori, ez sem mindenkinek jön be. Nagyon hangsúlyosak viszont a karakterek, ill. a helyzetrajt, különösen, ahogy a 22-es próbálja elsősorban indirekten átadni, micsoda elmebaj mind maga a háború, mind a szélesebb környezete. "Fel fogja emelni. Ahányszor csak megközelítem, mindig fölemeli."
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest