Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Oldman2 #7237 üzenetére
Nekem a környezetvédelemről másféle elképzelésem van: a földünk kb. "félidős" talán 4,5milliárd éves, kb. ugyanennyi idő múlva a nap "üzemanyaga" kifogy és előbb hatalmas óriás lesz majd törpe aztán fekete lyuk (ha jól tudom ez a sorrend de ez lényegtelen) az óriás fázisban magába fogja olvasztani kb. a Szaturnuszig az összes bolygót (de a földet mindenképpen) ezzel vége lesz a földnek. (tartós tejet már ne vásároljunk)
Na de ha most egyik pillanatról a másikra eltűnne az emberiség pár száz millió év múlva valószínűleg NYOMA sem lenne már az emberi tevékenységnek. (de 1 milliárd év múlva tuti) A környezet rendbe tenné önmagát.
Tehát visszakanyarodva: nem a környezetet kell megvédeni önmagáért hanem azért kell vigyázni rá mert különben nekünk reszeltek, ez egy teljes szemléletváltást igényel rengeteg dolog van amit azonnal be kellene szüntetni, hogy legyen esélyünk persze nem lesz ilyen mint a béka aki alatt forralják a vizet nekünk is reszeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest