- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 5G - ez lenne az ász?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Pár napja kezdtem B&L Soflens 59 -et használni (Alcon Opti-Free Express lötyivel), egyelőre elégedett vagyok vele teljesen, igaz még csak 6 alkalommal viseltem, alkalmanként max. 10 órán át.
Nem sokat találni erről a lencséről itt, egyedül lorcsi írta, hogy neki jó volt (akkor), bLaCkDoGoNe meg ennek a lencsének a bűnei közé sorolja a szemei állapotának romlását
Bízok benne, hogy az én szemeim jobban bírják majd, meg az is előfordulhat, hogy ezt a lencsét is más anyagból és/vagy más tulajdonságokkal gyártják már, mint évekkel ezelőtt.MaciG kontaktlencsében szárad ki vagy szemüvegben? Ha lencsében, akkor berakás előtt cseppentesz a lencsébe tároló lötyit? Szintén tároló lötyit a szemedbe próbáltál már? Igaz ezt csak saját felelősségre, volt doki aki azt mondta nem szabad, de én évek óta használom őket így is, meg volt hogy ismerősök is az én löttyömmel mosták ki a szemüket ha belement valami
Mondjuk klíma és huzat mellett... kéne valami speckó tartály ami löttyben tartja a szemeid... akvárium szemüveg. Két kis aranyhallal
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest