- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Pár napja kezdtem B&L Soflens 59 -et használni (Alcon Opti-Free Express lötyivel), egyelőre elégedett vagyok vele teljesen, igaz még csak 6 alkalommal viseltem, alkalmanként max. 10 órán át.
Nem sokat találni erről a lencséről itt, egyedül lorcsi írta, hogy neki jó volt (akkor), bLaCkDoGoNe meg ennek a lencsének a bűnei közé sorolja a szemei állapotának romlását
Bízok benne, hogy az én szemeim jobban bírják majd, meg az is előfordulhat, hogy ezt a lencsét is más anyagból és/vagy más tulajdonságokkal gyártják már, mint évekkel ezelőtt.MaciG kontaktlencsében szárad ki vagy szemüvegben? Ha lencsében, akkor berakás előtt cseppentesz a lencsébe tároló lötyit? Szintén tároló lötyit a szemedbe próbáltál már? Igaz ezt csak saját felelősségre, volt doki aki azt mondta nem szabad, de én évek óta használom őket így is, meg volt hogy ismerősök is az én löttyömmel mosták ki a szemüket ha belement valami
Mondjuk klíma és huzat mellett... kéne valami speckó tartály ami löttyben tartja a szemeid... akvárium szemüveg. Két kis aranyhallal
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged