- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
redsas
tag
Dreamweavert vállasztottam van 4-es,MX is melyik a jobb(kezdőnek)és help a kezelését illetően.
-
-
Na ne viccelj. Egy-két nap alatt a DW simán elsajátítható. A Flash MX más tészta.
A Front page meg egy nagy rakás sz@r, aki ért hozzá, tudja, miért. Akkor inkább MS Word, és html-ben mented el. Ez is rettenetesen pazarló, elcseszett html szerkesztő, de legalább lehet vele egykét dolgot csinálni alap szinten.
De én azt mondom, a legjobb a DW, meg a legegyszerűbb, csak ki kell nőni a Micros.ft környezetből. Ráadásul később megismerheted a Layereket, a scripteket, stb, stb. A többiből nem sok továbblépés van.
szerk: Természetesen van belőle magyar nyelvű.
[Szerkesztve] -
redsas
tag
UP
-
redsas
tag
Tud valaki olyan weboldalt, ahol a macromedia dreamweaver-ről írnak(használata,kezelése,stb.)?
-
Lizzard
aktív tag
+1 pont a Dreamweavernek, igaz nem magyar nyelvű, de könnyen kezelhető...
-
FPéter
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #11 üzenetére
Off, de nekem mindig meggyűlik a baja a komplex táblázatokkal és cellaelrendezésekkel. Sőt, nem csak nekem:)
Szerintem a legjobb weblapszerkesztő a jegyzettömb, vagy a Macromedia HomeSite, de ez nem kezdőknek való:(
Amikor tanultam weblapot készíteni a FrontPage -vel kezdtem, de máig úgy érzem, hogy az idő alatt vakvágányon jártam..:) Persze ha nem a tanulás a cél, akkor tökéletes. -
redsas
tag
Tud valaki olyan weboldalt, ahol a macromedia dreamweaver-ről írnak(használata,kezelése,stb.)?
-
FPéter
aktív tag
Csak tiszta bug...legalábbis a DW MX és a 2004.:(
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Dreamweaver a legjobb ezen a téren...
-
redsas
tag
válasz
gericooper #5 üzenetére
magyar nyelvű?
-
FPéter
aktív tag
HTML könyv és Jegyzettömb. Ezzel érnél a legtöbbet.
-
redsas
tag
Könnyen kezelhető weblap szerkeztő programot keresek,ami magyar nyelvű és egy weblapszerkeztésében kezdőnek számitónak is könnyen elsajátitható!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest