- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Mail ment
-
Keitaro
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #150 üzenetére
De seekelésnél hangosabb :DDD
-
Keitaro
addikt
Tyű, monitor nélkül már igencsak izom gépet lehet összerakni.
Játékra mindenkibben Athlon 64.
Ez nem kérdéses hidd el, elég ha megnézel pár tesztet.
Esetleg téged is megdobhatlak egy árajánlattal hét elején ha érdekel, hogy mit tudnék kihozni 250-ből. Abba simán belefér egy yo kis gép. -
Keitaro
addikt
És megint lett egy mailed :)
-
Keitaro
addikt
Utána kell turkálnom áraknak és hétvége van. Hét elején megdoblak mailben egy ajánlattal, megpróbálom a lehető legjobbat kihozni 300k-ból.
De szerintem egy erős 19-es monitor jól jöhet. Meglátjuk, hogy fér bele. Egy dvd-írót is megpróbálok belesúvasztani, mert én nagyon szívom a fogam, hogy nincs, alig várom, hogy legyen, szal szvsz neked is jól jönne :DDD -
Keitaro
addikt
Mennyire fontos, hogy számlád legyen róla? Mert lehet össze lehetne szedni olcsóbban dolgokat és akkor kis megszorításokkal kijöhetne egy Samsung 959NF. Szerintem jól jön tervezéshez...
Ha nem fontos akkor én is irogatok egy konfigot, egyébként már sokmindent elmondtak előttem :)
Ha később tényleg tudsz még bepakolni ramot akkor elég lesz most az 512, de utána must have az 1 giga.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest