Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Kean_Sorbo #20346 üzenetére
Ez esetben nyilvánvaló, hogy aki azt állítja a buborék nem gond az nem érti a működési elvet és az azon alapuló sajátosságokat vagy szimplán félre tájékoztat (érdekből vagy rosszindulatból). Szerintem.
-
zsombor22
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #19988 üzenetére
Az A ban is van 1700 as készlet.
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
addikt
válasz Kean_Sorbo #19729 üzenetére
Miért akarod lecserélni?
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
Grózi
Topikgazda
válasz Kean_Sorbo #6272 üzenetére
El vagy tévedve nagyon,semmilyen elitizmus és sértés nem volt abban amit írtam-útobbi rád igaz.
Az hogy téged nem "áldottak" meg érzékeny füllel,annak csak örülhetsz.Játék közben 800 rpm-n?
Érdekes venti profil,úgy az általad említett ventinek van körülbelül 25 cfm légszállítása,ami édes kevés-de legalább hangosabb mint az Apache 1300 rpm-n.Nem kell nekem hinni,ki kell próbálni.
Talán nem véletlenül vagyok a ventis topik és a vízhűtés topic tg-je is,kicsit nagyobb rálátásom van a témára.
Részemről ezzel lezártam,ezt kérném tőled is.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
fogtunder
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #6272 üzenetére
ebben milyen személyeskedés volt, már nem azért? fogalmam sincs, miért divat ezen a fórumon állandóan felmutatni a személyeskedés táblát, de állandóan ebbe ütközök. nyilvánvaló, hogy nem sértegetni akart, hanem egy eléggé sarkos véleményt formált meg.
az, hogy Grózinak milyen beteg elvárásai vannak a ventikkel kapcsolatban, egy másik téma, a zajt nem ugyanúgy éljük meg, én sem tudok eléggé halk gépet építeni, mert nem a zajszint zavar, hanem az, hogy bármilyen zaja van, nagyrészt a ventiknek. igen, már 600-as fordulat mellett is és nem annak a fajtának, amiket az átlagos komapkt vízre aggatnak.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Grózi
Topikgazda
válasz Kean_Sorbo #6268 üzenetére
A süketeknek biztos nem...
Hunork (#6267)
Olyan kompaktot nem fogsz találni amin a gyári venti csendes,ha csak nem szabályzod porba.Ha oc se játszik és csend kell,akkor én is inkább a BQ-t ajánlom.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
gabriel26
tag
válasz Kean_Sorbo #5639 üzenetére
Koszonom!
Igy mar mukodik, csak en nem vettem eszre....
55%-ra lehetett a legalacsonyabbra levenni ki is probalom mit muzsikal... -
szallasi007
őstag
válasz Kean_Sorbo #5548 üzenetére
Szia, nem értem félre minden vélemény érdekel.
Nem a fogyasztás hanem a hőfok ami zavar, elképzelhető hogy egy sima újrapasztázás megoldaná a gondot csak megfordult a fejembe mi lenne ha
-
betyar1974
senior tag
válasz Kean_Sorbo #5515 üzenetére
-
betyar1974
senior tag
válasz Kean_Sorbo #5507 üzenetére
Hagyok mindent, ahogy beállítottam. Hogy-hogy 60-65fok?
Háttérben(tálcán) far cry4(ultra), youtube video stb.. Lehet hogy ennyit jelent a ház?[ Szerkesztve ]
-
betyar1974
senior tag
válasz Kean_Sorbo #5502 üzenetére
Szia!
Általad beállított értékeknél mennyi a proci hőfok, alap és játék közben? -
szente
addikt
válasz Kean_Sorbo #4870 üzenetére
Melózok, dèlután kipróbálom ès írok. Láttam YT-n egy videót ami hasonló hangot adott, csávó megpörgette a levegőben bekapcsolva ès elnèmult. Remèlem ez is megoldódik ennyivel.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz Kean_Sorbo #4868 üzenetére
Mármint, hogy túlhúztam és berezonál valami?
Én is olvastam, hogy mindenki írja, mennyire csendes a pumpa, úgy hogy gondolom, valamit én bénázhattam el, mert nem hiszem hogy két vadi új darab is hibás lenne. Meg mint írtam, ameddig a másodikat nem szereltem be, csak megjárattam a pumpát még beszereletlenül, addig néma volt.
Esetleg nem lehet levegős a pumpánál?
Valami ilyesmi hangja van, de ennyire azért nem kerregős, inkább morgós búgós:[link] -
asaca
tag
válasz Kean_Sorbo #4779 üzenetére
Nem. Próbáltam. Nem.Le is töröltem.
[ Szerkesztve ]
BF3: aSaca-Hun
-
ScomComputer
veterán
válasz Kean_Sorbo #4629 üzenetére
A legtöbb igen....drága barátom....meg ismersz ugye..
Pöttön: szerintem az AIO-nál nincs jelentősége,én próbáltam így is..úgy is.....elvlieg légmentesnek kell lennie,a legtöbb az is...
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Kean_Sorbo #4597 üzenetére
Erre írtam,hogy tipikus Arctic venti hang-csak félrement..
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Kean_Sorbo #4589 üzenetére
Csak akkor hallom a szörcsögést, ha az egyik ventit kézzel megforgatom, illetve ki és bekapcsolásnál....[link]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Szinyák
őstag
válasz Kean_Sorbo #4488 üzenetére
tegnap kiszedtem az alsó ventit max temp : 65-68 fok avg 52-55 3h star wars mellett nah ez már tetszik .
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz Kean_Sorbo #4486 üzenetére
Köszi , akkor ezek 26 fokos szobába teljesen elfogadhatóak, ne aggódjam túl a dolgot...
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz Kean_Sorbo #4483 üzenetére
thx akkor azt mondod ne szedjem ki , mert semmit nem jelentene ?
Szinyák
-
Szinyák
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest