Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Én próbáltam találni valami tesztet, hogy mit tud az NPU helyben futatott Stable Diffusion-nel, pici LLM-el, akármi... de sehol semmi, és ahogy látom, ezért mert nem támogatja semmi. Szóval jelenleg csak unatkozik ott szegény NPU. Ha meg egyszer netán szélesebb körben helyben futtatunk majd ilyeneket (de én kétlem, hogy nem előfizetéses üzleti modellre fog rámenni az ipar, akkor meg nem helyben fut), addigra ezeknek az 1. generációs NPU-knak tudása vicc kategória lesz, mivel az elején minden meredeken fejlődik.
-
Jaja, ilyen kb soha nem lesz. Helyette big data computing, machine learning, deep learning van, amiket -tévesen- AI-nak neveznek az IT-szektorban jelenleg, na nem mintha nem tudnák pontosan, hogy semmi köze hozzá, csak szimplán rájöttek, hogy a(z egyébként nullához közeli innovációt felmutató) szoftvertermékeik eladhatóbbak így.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Shure Podcast mikrofon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest