Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentinel80
aktív tag
Nekem valami miatt nincs szerencsém ezzel a Sweet tv pluginnal. Mind a lengyel, mind a magyarosított hibára fut.
A full hun verzióba előszőr sikerült belépnem, majd kiléptem, hogy megnézzem ezt a m3u készítés funkciót Beállítom a könyvtárat rámegyek a m3u létrehozásra - erre kiírja, hogy jelentkezzen be. Bejelentkezek semmi nem történik, kilépek újra, beállítottam másik mappát, amire adtam jogot, hogy brmi tudja írni, olvasni, de ekkor már belépni se tudtam
Használtam már hasonló plugint, de ezt nem igazán értem, hogy akarna működni.
Ez a beszédes ERROR hibaüzenet a már emlegetett IP letiltás lenne?
Hogy kéne működnie ennek az m3u létrehozás funkciónak?
-
Sentinel80
aktív tag
Az Msrepo-ból próbáltam újra felrakni az M3 online kiegészítőt, hogy a szilveszteri műsort nézzem Kodi-n, de hogy elpakolták az egykori helyéről, már nem tud elindulni a kiegészítő OSMC-n.
https://mediaklikk.hu/m3/ -> https://nemzetiarchivum.hu/m3 nyilván nem ennyire egyszerű a probléma, nem tudom valaki foglalkozik-e még vele, hogy up-to-date legyen a plugin.
Már annak is örülnék, ha menne, de jópofa új funkció lenne, ha a simpleiptv klienssel is lehetne nézni.
-
Sentinel80
aktív tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki, hogy az online stream-es Classics TV-hez létezik-e xml alapú EPG?
[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Ittotttv video plugin a gyűjteményben, a dedikált változat - nem tudom, másoknak jó-e, nekem hibát dob. (Raspian + 18.3 Kodi)
Van egy servlet is, amit jobban szeretek, mint megoldás (a testvére a Digi/Filmnow servletnek) - mert az iptv simple vel PVR addon al lehet használni. De a gazdája már jóideje ,,elengedte", nincs frissítve, már nem fut. Valaki nem tud erről valamit?
Kipróbáltam az Onlinestream iptv simple extráját, ami az iptv manager-t használja - ha másnem jól jönne egy ilyen kiegészítés az Ittotttv video pluginhoz is, már ha fut.
[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
@CoF
Köszi azért, mondjuk ha már online-á varázsolták az m3-t, titkosítások helyet nyithattak volna a jövő fele és streamelhetővé tették volna más eszközről is.
Hátha valaki megoldja egyszer.
Mondjuk, ha már m3 és ugye 2021 - ott van a NAVA ((Nemzeti Audiovizuális Archívum) is, ahol régi ritka műsorok is elérhetőek ...lennének..
..ha nem úgy lenne szabályozva és kialakítva, hogy csak könyvtár, iskola stb helyeken elérhető. ,,Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez"
Van 1-2 olyan műsor, amit szívesen megnéznék újra fent is van, de ezért nem mászok el könyvtárba..
-
Sentinel80
aktív tag
@CoF
Köszi, de sajnos nem lehet se letölteni, se direktbe lejátszani amit linkeltél, remekül le van védve mindentől és mindenkitől
@takraj
Gondolom valami olyan okos script lehet a tied, ami mindig a friss m3u lejátszási listát kap induláskor. Ilyen szinten nem merültem bele, ahhoz jobban kell érteni a stream kezeléshez, programozáshoz.
Egy ideig használtam az online stream plugint, de mivel tvheadend pvr klienst használok, minden esetben külön ,,kimenni" a kiegészítőkbe nem praktikus, egy idő után már ki se léptem, el is felejtettem, hogy felraktam. Ha lenne egy fix m3u link, csak aktiválnám az iptv simple PVR klienst és egy helyen, egy listában lenne akármilyen pvr klienst használnék.
-
Sentinel80
aktív tag
Az M3 pluginnál élő adásnál a kép és a hang nincs szinkronban:/
Olyan jó lenne egy olyan plugin az M3 ból, amivel úgy lehetne az élő adás részét nézni, mintha normál csatorna lenne pl egy plugin, ami m3u-t generál, hogy iptv simplevel is használható legyen vagy a Saját kiegészítőkbe épülne, csak aktiválni kéne és PVR ügyfelként bővíteni a TV funkció csatornalistáját.
Miért lenne hasznos hisz elérhető az online stream, ben és pluginként is az m3?
Én pl sokszor átkapcsolnék rá, de így, hogy ki kell lépkedni a TV funkcióból már más, nem kényelmes.
-
Sentinel80
aktív tag
A Total Dance TV plugin egyenlőre nem megy, lehet a forrásban változott valami.
-
Sentinel80
aktív tag
Jó dolog és áldás, hogy vannak magyar nyelvű kiegészítők is Kodihoz.
A Total Dance TV elindította a weboldalán a streamelést végre:
http://totaldancetv.hu/
Hátha valamelyik plugin írójának lesz ideje készíteni ehhez is valamit, elég jó kis retro klip csatorna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest