- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urgoz
aktív tag
-
air
nagyúr
Sorozatbarát miért írja, hogy a bejelentkezés sikertelen, amikor a weben be tudok lépni?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mickeyleus82
csendes tag
-
roenick
csendes tag
Sziasztok!
A BHTV és a NCTV addonnál vannak gondjaim.
A TV boxon letöltés elindul..de kb 5-8 százalék után kezd lassulni a letöltés sebessége és teljesen nullára megy.
Nem is indul újra egyáltalán.
Ugyan ezt a torrentet ha PC-n elindítom.. simán végig fut és semmi probléma.
Kipróbáltam többször és és kisebb nagyobb méretű file-okkal és ugyan ez a helyzet
.
Ha online nézek filmet..semmi probléma, nem szakad meg..tökéletes.Van valakinek ötlete?
-
berkar
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, iPhone on használom a Kodit, Moviesharkot, most iPadon szenvedek, mert nem tudom a belinkelni a repo-t, online, a címen a zip file üres...
-
Attesz
aktív tag
válasz gyandras10 #8385 üzenetére
A 8218-as hozzászólásban air Ph! nagyúr kollégától ezt a választ kaptam:
Kodi v16 requires Android 4.2 (Android 5.0 or later is recommended).
Future Krypton feature: Kodi v17 will require Android 5.0 or higher .Üdv
Attesz
[ Szerkesztve ]
-
Attesz
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem, ha az Androidos eszközömöm régebbi oprendszer van(4.1.1), megoldható e egy régebbi Kodi használata.(14, 15)
Ha igen, akkor honnan lehet letölteni?
Ez jár e valamilyen hátránnyal?Köszönöm
Attesz
-
gzolee2
tag
En fullscreen epg t hasznalom a gravi pont hu oldalrol letoltott xml megnyitom rakatt a csatornara es a pvr client be megkeresem a csatornat mentes utana minden megy mint a karikacsapas! Nem tom megy e 17 es kodin en jarvis on hasznalom
Egyetlen megoldásunk van: facilitálni a funkció-specifikus imázs-alakítást.
-
haze81
csendes tag
válasz maksagery #8356 üzenetére
B.-re valasz
Ezt egyszer en is eljatszottam es talaltam igy vagy hat het csatornat pluszba. Notepad++-al konnyen krealhatsz uj sorokat gyorsan. Vegigtoltam 1-200-ig egyszer, beraktam a listat vlcbe es ahol volt jel ott megakad es hozza a streamet. Vissza a szerkeszto copy paste a sajat listaba es gyorsan meglesz. -
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
A tárhely ügyben én is tudnék segíteni.
100/100-as net van itthon, NAS megy éjjel-nappal, 2 vinyós, szóval minimális az adatvesztés lehetősége.
Ha esetleg ez segítség lehet, akkor jelezzétek.Viszont Én is segítséget szeretnék kérni.
A beltérim, amin Enigma van használtam rajta a KodiDirect-et.
De mostanában valami Python-t kér.
Ebben tudnátok segíteni?Üdv
Attesz
-
Mike88
senior tag
1. kérdés:
Ahogy írták az az epg forrás már nem működik. gravi-s meg szerintem automatikus ha a csatorna neve teljesen megegyezik az epg-ben található csatorna névvel. Ugyan én tvheadend-el használom a forrást, ahol másképp működik ennek beállítása, de az xmltv.czo-s forrásnál is úgy került automatikusan epg a csatornákra, ha a csatorna nevek megegyeztek az epg-ben találhatóval. Szóval feltételezem ennél is így van.
2. kérdés
A: "Webes link-hez" már ami itt kérhető, nem vagy jogosult. Benne van az összefoglalóban (12. pont). Ajánlom addig is, hogy keresgélj a google-el.B: Nem teljesen értem a kérdést, de igen, ha az m3u fileban egy sort duplikálsz, (másolva ezzel annak formátumát) és a csatorna nevet átjavítod valami másra, majd a linket is, akkor igen, ez így működőképes, így fellehet építeni egy listát.
Bennem is felmerült egy kérdés. Ez egy magyar fórum, mi ez a "first issue"??? Mármint a szót értem, de a formátumot nem értem, ahogy írsz. Nem akarok nyelv-náci lenni félre ne érts, de ugyan már, miért?
-
salem007
tag
Lemaradtam egy kicsit miért is nem lehet bejelentkezni az S.B. kiegészítővel.
Bejelentkezés sikertelen.? -
azimut
aktív tag
Köszi, ez megvan, innen lejött, de ha jól emlékszem repóból korábban megvolt a Filmecske, MS CC, stb. Vagy nem jó a .zip?
"Az kizárt, mert nem tudom."
-
gzolee2
tag
Az az epg mar reg nem el! A gravi pont hu oldalt hasznald, de pvr nem szedi le csak ha letoltod usb re es atjavitgatod! En fullscreen epg t hasznalom es ott hozza rendelem a pvr t mint lejatszot
-
azimut
aktív tag
Sziasztok! Kodi telepítése után felvettem a http://movieshark.xyz/repository/ repót, de a .zip telepítésekor az üres. Ez a repó már nem él?
"Az kizárt, mert nem tudom."
-
maksagery
csendes tag
Sziasztok,
Eddig nagyon sok segitseget elovastam hogyan kellene az IPTV-t beallitani. Vegul talaltam magamnak egy linket amin par csatorna fut es azt a sajat gepemen letrehozott m3u file-ba be is illesztettem. Ezek utan hozzadatam es most van 10 csatornam kb.
First issue:
EPG-t be is allitottam a leirasnak megfeleloen:
[link]
De nem mukodik sajnos.
Ezt a linket illesztettem be:http://xmltv.czo.hu/get/9/
Kepet is megprobalok beszurni, de elso comment ugyhogy nem biztos hogy fog menni:Second issue:
A,
Probaltam utana olvasni, hogy mikent is lehetne webes m3u linkhez jutni, de csak annyi infot talaltam hogy forum. Most nem tudom hogy jo forumra irok-e, de ha esetleg valaki megosztana egy leirast mikent is lehetne webes linket kapni megkoszonnem.
Kinel kell terdelni az ilyen informacioert.B,
http://iptv36.sytes.net:80******************gbE/33.ts *(nem akartam beilleszteni a teljes linket nehogy egybol kitiltas jarjon erte)
A link vegen talalhato 33.ts gondolom a csatornakat jelenti. Nekem 10 csatornam van de ha mondjuk a sajat file-omban atallitom a 33-at 40-re es megnezem hogy azon bejon-e esetleg vmilyen masik csatorna es a 40.ts-t beillesztem a file-ba akkor mar 11 csatornam lenne.
#EXTINF:-1,HU: Axn; az AXN-t atjavitanam arra ami eppen bejon a 40-esen.Ez a ut is mukodhet?
Bocs ha hosszu lett, de tanulo fazisban vagyok.
Koszi szepen elore is a segitseget.
Szabalyok azert vannak hogy felulirjuk oket
-
gzolee2
tag
Tud esetleg valaki olyan android box ra letoltes vezerlot amit belehet allitani ugy hogy egy adott filet tolcson le minden nap es a meglevo file t irja felul?
-
Noxy
veterán
válasz gyandras10 #8352 üzenetére
Így: http://www.eloadas.tv/tv/live/m1-online.htm
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
LouiS22
veterán
válasz gyandras10 #8348 üzenetére
Rövid válasz: sehogy.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
gyandras10
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy inviteles (albis) iptv setobox.Hogy tudok belőle streamokat vagy csatornákat kinyerni hogy a szomszédba is tudjuk nézni kodiba épitett tv kezelővel. -
hevizms
addikt
Nem türelmetlenkedem csak érdeklődöm.
Az összefoglaló 12-es pontjában foglaltak szerint privátban elküldtem az email címem 6 napja és eddig nem kaptam semmit.Az összefoglalóban 2-3 nap van írva.[ Szerkesztve ]
-
casper1
tag
Hy. Tudnátok ajánlani valamit, iptv egyszerübb kezeléséhez? Azaz hogy valami egyszerübb mint az iptv kliensbe telefonról kattingatni. Távirányitóval nem lehet egyszerüen megoldani?
Hp G6 1213-eh, A6-3400, 128 Gb SSD, AMD HD7400
-
magyarl
tag
Köszi, így már megtaláltam
Néztem, van még más érdekes beállítása is: external android player. Ezt próbalta már vki? Megpróbaltam engedélyezni, de a settingsben nem találtam semmi változást a hardveres gyorsításnál.
Másik hasznos beállítás az lenne, hogy az shortcut-ok számát 5-ről 7-re lehet növelni, de nekem az sem működött.
Csak nálam van a hiba, vagy másnál sem megy?(#8308) Vakbolha
Thx, de nem az angollal volt a gond eddig semSONY KDL-43W755C
-
urgoz
aktív tag
-
Vakbolha
tag
A sport kedvelőinek itt is érdemes keresgélni:
-
shunter
aktív tag
Sziasztok. Német nyelven szeretnék sorozatokat, filmeket nézni Kodi n. Tudna esetleg valaki ebben segíteni? Előre is köszönöm!
-
urgoz
aktív tag
Az Apollo Group plugint ismeri valaki? Meglepetésemre full magyarul van benne minden infó... Van filmes, sorozatos és iptv rész is benne.
Az
oldalról streamel, de elindítani nem tudtam semmit, azt írja, hogy a free slotok beteltek, de előfizethetek az oldalon... Csak arra lennék kiváncsi, hogy vajon a filmek is szinkronosak-e, illetve milyen a minőség?http://apollogroup.tv Szerk: közben elindult egy film, 1080p dts 5.1 hang... sajnos csak angolul. Mondjuk várható volt
[ Szerkesztve ]
-
Zolorado
tag
válasz gyandras10 #8328 üzenetére
A LibreELEC maga egy operációs rendszer, ami éppen csak annyit tartalmaz, hogy elfuttassa a KODI-t. Linux alapú, szóval szerintem nem csak Raspberry-n működik. (De a lényeg, hogy Windows, Linux, vagy Android helyett használhatod.)
-
etrop01
tag
Biztonsági mentésre mit javasoltok?
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
Vakbolha
tag
Pár napja a Krypton Beta 5 feltelepítése után azt tapasztalom az IPTV műsoroknál, hogy 15-20 másodperc után újra indul a film ugyan onnan ahonnan elindult.
Más is tapasztal hasonlót vagy esetleg valami beállítást elnéztem? -
Zolorado
tag
válasz gyandras10 #8320 üzenetére
Ha LibreElecet akarsz telepíteni RPi-re, akkor rádugod a gépre a kártyát, és ezzel a programmal rá tudod telepíteni a rendszert, nem kell a parancssorral szöszmötölni.
-
Zolorado
tag
Nem tudom, hogy tapasztalt-e más is hasonló hibát:
Ha a MovieShark addonban legnagyobb (32x) sebességgel tekerek egy filmet (HD esetén 16x is) gyakran megesik, hogy kilép a filmből, mintha STOP-ot nyomtam volna.
Egy sorozatnál pedig egy-egy konkrét videónál ugyanabban az időpontban lejátszás közben állt le hasonlóan magától.Lehet ennek köze ahhoz, hogy wifiről megy a net? (Raspberry Pi 3, LibreElec 7.02 alappal)
-
etrop01
tag
válasz Vakbolha #8314 üzenetére
Itt egy kis leírás: librelelec
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
Vakbolha
tag
Sziasztok.
Van egy addons aminek a használatához VPN-re van szükség.
Több helyen is olvasom, hogy VPN LibreELEC-hez.Az a vpn ami jó a LibreELEC-hez az elméletileg kompatibilis minden kodi-val?
Egyáltalán (Bocs az idióta)kérdésért de mi az a LibreELEC?
Legalább egyszer megtudjam azt is.
Köszi -
zetecR
addikt
Szia,
S905-ösön lévő LE alatti Kodira szeretném telepíteni megosztott mappából (PC-s mappa, ahonnan a filmeket és streamelem), de Installation failed due to an invalid structure üzenetet kapok.
(próbáltam az összefoglalóban lévő leírás szerint is, azonban a Telepítés zip fileból-ba lépve a struktúrában nem jelenik meg a se a Plugins, se a Repository.
Biztos user error, de egyelőre nem látom a hibát.Sőt, szinte semmilyen addont nem tudok telepíteni, mert Download után Installation failed hibát kapok.
Nincs valami konstruktív ötlet?
-
gzolee2
tag
Talaltam a fiokom melyen egy iStarHD Mini NMT Player HDMI 1.3 Support erre vel lehet varazsolni Kodit?
-
Cocaman
újonc
Szép jó reggelt,
Ne haragudja zavarásért....
Sikerült esetleg megoldanod az említett kérdést ??
Köszönöm elére is !" Szia! Az itt-ott.tv kulfoldon nem megy, csak torvpn-nel.
Egyebkent nagyon koszonom mindenkinek a fejleszteseket. Eddig is neztunk megoszto oldalakon keresztul filmeket, igy integralva egyszerübb. Kerdesem az lenne, tud-e valaku itt-ott.tv beallitast kodihoz. Van elofizetesem ra, eleg jol is megy androidis okositon, vagy megosztva wifin keresztul a tv-n. Stabil szep kep. Persze ez a netedtol is függ.per pill a bonusbrigad oldalan a havi teljes csomag elofizetese 1200 ft. Ez nem reklam volt, csak egy helyen lenne, szuper lenne. Koszonet nektek erte. "[ Szerkesztve ]
-
gzolee2
tag
Adott egy Beelink GT1 es doboz Kodi jarvis minden telepitve minden mukodik de ha bekapcsolom HW gyorsitast es ugy probalok elo tv t nezni par perc utan kodi bezar es visza rak a kezdo kepernyore es ujra elkell inditanom kodit,mas is belefutott ebbe a problemaba?
-
haze81
csendes tag
válasz DoItYourself #8303 üzenetére
Na latod ez igaz, nemcsak kerdezni lehet, hanem valaszolni. Most hogy rakerdeztel igy mar bele is kezdtem a hozzasolasok megvalszolasaba.
lassan negyvennel tartok. Igaz ez meg nem garancia arra, hogy bekeruljek a kierdemeltek koze, de ha ezen mulik, miert ne. -
DoItYourself
addikt
Ha olyan sokat olvasgatsz, akkor egy-két topikban biztos otthon vagy. Nem kell mást tenni, mint a topikokba beeső és nem olvasó újoncokat útbaigazítani. Hamar meglesz az a pár száz hsz, ami kell, és hasznos is lesz a közösségnek.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Valaki tudna segíteni? Egy LibreELEC-et használok, mellé szeretném feltenni a szokásos add-onokat (movieshark, sorozatbarat stb..) vmiért egyiket se sikerül működésre bírni. Ha el akarok indítani egy filmet akkor a jobb alsó sarokban egy piros alapon fehér X ugrik fel és azt írja a movieshark leállt (vagy hasonló). Próbáltam API KEYT is kérni azt is beírtam de semmi változás. Ugyanez a helyzet a genericcel is. Próbáltam simán zip-ből és repository-ból is mindegyiknél ugyanaz volt a helyzet. Köszönöm aki segít. De a jutyúb működikUi: A gépem egyébként egy Giga 775 lap+E8400 cpu+2 giga ram.
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.