- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz Nerazim #46888 üzenetére
Magán az M4-en nincs geolock de műsorokon igen. Szóval míg az 1 perc híradó megy gond nélkül nálam (Finnország) addig az F1 egyből dobja a "csak Magyarországon elérhető" üzenetet. Szóval jó eséllyel kellhet hozzá egy VPN, én is azzal használom F1-hez.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
vargalex
Topikgazda
válasz Nerazim #40962 üzenetére
Ez úgy lehet, hogy valójában a ponton kívül is különbözik valamiben az e-mail címe, csak valahol rosszul adta meg. Ugyanis a gmail-nál nem tudsz olyan e-mail címet regisztrálni, ami a tiédtől csak pontban, vagy + jelben különbözik.
Szerk.: hozzászólás írás közben hívtak, így lemaradtam, lényegében kress kolléga ugyan ezt válaszolta.
Szerk2.: Egyébként én is kaptam ilyen levelet futár cégtől, telefonszám is volt benne, fel is hívtam a címzettet. És valóban el volt írva az e-mail címe, nem csak a pontban különbözött az enyémtől...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
blakey
titán
válasz Nerazim #22980 üzenetére
Ezt többféleképpen lehetséges, egyik az OK gomb hoszannyomása és a menübő kiválasztani a "Lejátszás innen" opciót. A másik, hogy a Beállítások/Lejátszó alatt beállíthatod ezt az opciót, hogy filmekre, sorozatokra vagy epizódokra vonatkozzon (Kodi Leia esetében).
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
urgoz
aktív tag
válasz Nerazim #13503 üzenetére
Windowsban:
Start menü -> Vezérlőpult -> Hálózati és megosztási központ -> Speciális megosztási beállítások módosítása -> Összes hálózat -> Megosztás jelszavas védelemmel -> Jelszóval védett megosztás kikapcsolása
Persze csak ha nem gond, hogy bárki a hálón ráláthat a dolgaidra...
-
Mr Dini
addikt
válasz Nerazim #11015 üzenetére
Szia!
Összefoglalóban ott a repo linkje, plusz a telepítési információk hozzá. https://repo.movieshark.xyz/
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
urgoz
aktív tag
válasz Nerazim #9922 üzenetére
Van rádiós kiegészítő (StreamStat), a repoból telepíthető a zenei kiegészítők közül. A Picur is benne van.
A keresője viszont nálam nem túl logikusan műxik. Megtalálja amit beírok, de rákattintva újra nyílik a kereső. Ha kilépek, akkor pedig a kezdőlapra dob.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Nerazim #9722 üzenetére
Ez engem is idegesített főleg este, hogy matatni kellett a távirányító után mert hangosabbak voltak az effektek mint a beszéd. Aztán eszembejutott, hogy MPC-HC-n is volt olyan, hogy hang normalizálás. Kodira is megtaláltam a megoldást a neten, hangerő előerősítés 30dB-re tekertem nekem ez megoldotta a gondot tv-n kiadott hangnál.
Persze állitsd be alapértelmezettként minden médiához ha beválik.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
tjnet
aktív tag
válasz Nerazim #5864 üzenetére
Nekem egy MSI hetis: E8400 proci, 2GB ram, AMD5450 VGA, ASUS hangkari,
Openelec oprenszer pendrive-on
Simán visz bármilyen filmet.
A VGA HDMI kimenete a projektorra van kötve, a DVI a Tv-re, a hang koax-on a házimozi erősítőn.SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
törölt tag
Opensubtitles letöltése innen
the opensubtitles addon will no longer be available through our official addon repository.
we've come to this decision when we we're informed that opensubtiles has started to insert advertisements into subtitles.
Reklámok lesznek a feliratokban ezért vették ki a hivatalos repoból, viszont jobb alternatívát egyenlőre nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...