- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Ezt a digi online servletet hogyan kell telepíteni? Az itt leírtak alapján nem megy
-
Luissimo
veterán
válasz Somatom #27400 üzenetére
Miért,
Az RTL Most sima mitől volt kevésbé trutymó??akinek felfordul a gyomra az ingyen RTL MOST+tól, az javaslom, hogy ajánlja fel a köznek itt valami extrapiactéren.
Sok embernek, szüleiknek, rokonságbnak kiegymásnak, jóljönne, ha végignézhetnének ott néhány sorozatot.
-
mexel
veterán
-
Bozek
nagyúr
"szabad ip cím ehhez a programhoz"
Tippem szerint egy szabad IP-t a hálózatból. 192.168.0.177 mondjuk. Vagy 192.168.1.177, attól függ, hogy a router milyen címeket oszt ki.
Mondjuk fura, hogy miért kéri a box IP-jét, ha nem szükséges hozzá digi hálózat. Sajnos én nem tudom kipróbálni, nincs Digionline hozzáférésem (errefelé még Digi sincs, csak Tarr és Telekom).
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Most nem tudom megnézni, és már nagyon régen állítottam be, de e-mail címed csak egy van, jelszót lehet felvenni 3 db-ot.
IP meg nem érdekes, maradhat localhost, vagy 127.0.0.1
Ha azon a boxon futtatod amin beállítod, de gondolom, hogy igen.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
mexel
veterán
Nekem digi webes felületén is van egy login és egy pass, de egyik sem mailcím. Azon belül pedig adnom kellett egy másik nevet és 3 jelszót.
Mail sehol sincs.Egy mailom van amit megadtam a reghez, de az sehol sem kell. Ha azt írom be és a webes jelszót, azzal sem megy. Már minden verziót kipróbáltam de semmi.
De elsősorban az érdekelne hogy CE alá hogyan telepítsem?
Valami komplett leírás nincs ami nem 4 linken kersztül megy?[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz Somatom #27403 üzenetére
nemis csodálkozom,
ha vannak a szarnak fokozatai (márpedig vannak, akkor az egyel rosszabb volt, tartalmilag.
Ezen legalább vannak élős csatornák, egy sokat utonlévő embernek joljöhet, de sajnos online, tehát reklámokkal stb.
A sorozatok közül az egyik kezemen megtudom számlálni, hogy mennyit érdemes figyelemreméltatni.
szubjektíve persze, kit mi érdekel.
de vannak korosztályok, akinek ennél konzervativabb véleményük van.
mindegy hagyjuk.
Az állandó reklám ellen nézem és a Horájzon got, mert ott a műsorok nagyrésze 1 hétig visszanézhető és áttekerhető ami nem releváns.
így sokkal élvezhetőbb a tévézés, azon ritka esetekben, amikor nincs jobb -
-
mexel
veterán
Még nem végeztem de úgy tűnik valami lesz mert már az epg-t tölti.Ahol elszúrtam: az adatoknál az ip nem kellett, és nem volt jó a mail helyett a login.
Plusz a https-nél hibára futott nálam is.Szerk: az a gond hogy nem m3u hanem m3u8 fájlt generált és azt nem látja az sampleiptv
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
zako
tag
Egy kis karácsonyi ajándék, a jelenleg általam használt letisztult és egyszerűen kezelhető skin Kodi alá: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=336217
A Mimic skinen alapul (amit sajnos már nem fejlesztenek... ), továbbfejlesztve, új funkciókkal megpakolva. Kompatibilis a 18.5-ös verzióval is. -
zako
tag
Van egy apróság Kodiban, ami már régóta zavar...
Android alatt az ékezettel kezdődő sorozatok a lista végére kerülnek. Windows 10 alatt - ugyanolyan beállításokkal - tökéletes a sorrend. A mappanevek angolul vannak, a TMDB scraper magyar beállításokkal megy. Próbáltam a régiót, karakterkészletet állítgatni, de nem befolyásolt semmit. -
mexel
veterán
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Végre sikerült feltenni a Digi Servletet, sajnos a fejlesztő oldalán lévő leírás hibás ( kimaradt egy mappa) de Csicsóka fórumbeli leírása sefgített ( ismét )
Este már fáradt voltam, előbb is megoldhattam volna pihenten csak meg kellett még csinálni.
Most működik. Az más kérdés hogy a minőség még így sem az igazi de ez már a digin múlik.
Köszi mindenkinek asegítséget!Ha esetleg lenne valakinek nem használt RTL MOST+ kódja elfekvőben, és nincs rá szüksége megköszönném ha priviben megkapnám, szülőmnek megcsinálnám az addonnt. ha valamit tudok adni cserébe azt is megírhatod
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Meg sem néztem még, de olyasmit olvastam hogy hd lesz, azt hiszem csak 1-2 hd adás van. majd a napokban letesztelem. Nekem nem kell mert nem használom, csak egy ismerős akarja feltenni ( tudnám minek amikor otthon van digije és ott a box is)
Ja, kérdés: a simple IPTV -ben nem tudok valahogy 2db m3u listát hozzáadni? Azaz hogy 2 féle működjön?
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Ez sehogy se megy. Ez egyszerűén csak forrásként felkínálja a streamek url-jét egy iptv kliens számára ill elkészíti az EPG xml-t
Ezért is hibás a "servlet" elnevezés (kb olyan, mintha a csavarhúzót fakalapácsnak hívnánk)[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
cof
veterán
válasz M_AND_Ms #27426 üzenetére
Te, hogy neveznéd akkor? Nem csak egyszerűen listát és EPG-t generál, hanem a szerverrel fenn kell tartania a kapcsolatot, mert 10 perc után megállna az adás, ezért X időnként küld egy Hello-t, hogy tudja a szerver, hogy itt vagyunk. Ha nem fut a háttérben hiába van meg a lista nem megy a TV sem.
Servlet: HTTP kérést dolgoz fel és HTTP választ generál
tvg-logo="https://online.digi.hu/cache/api/programs/sport1.png" group-title="sport", SPORT1
http://192.168.0.15:3434/126Így néz ki a generált fájl, próbáljuk meg ezt beadni a Digi szervernek, a Servlet lefordítsa a kérést, mert egyébként a Digi is Token alapú linkekkel működik.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
consono
nagyúr
válasz M_AND_Ms #27426 üzenetére
Keress vissza, valamikor egy éve írtam leírást hogyan lehet CoreElecre telepíteni. Azóta már biztos van változás, de az elv ugyan az.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
zako
tag
válasz nagyfejü #27423 üzenetére
Az általam linkelt fórumban van a letöltés linkje: https://github.com/Rufoo/skin.lyrebird
Ott a zöld "clone or download" gomb, majd "download ZIP". Érdemes egy olyan mappába menteni, amit lát a Kodit futtató eszköz (pl. NAS-on megosztott mappa). Ezután belépés a Kodiba, Beállítások-Kiegészítők-Telepítés zip fájlból, a kérdésre, hogy meg akarja-e tartani a változtatásokat, igennel válaszolni és kész. Ezt követően bekerül a skinek közé és lehet váltogatni köztük, ha esetleg nem tetszene. -
gaben88
őstag
Sziasztok,
Új lett a gépem és most telepítettem Win Store-ból a KODI-t fel újra, DE olyan bajom van, hogy képtelen vagyok arra, hogy ne PCM jelet küldjön HDMI-n az Onkyo RT-548-as erősítömre, hanem pl DTS hangsávot. Persze, szól az 5.1, de eddig a régi gépemen ez nem volt gond. Új gépem megtalálható az adatlapomon. Monitor DP-vel van a VGA-ra kötve. Szerintetek? Mi lehet a bibi?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
M_AND_Ms
veterán
Mindegy, hogy én hogy nevezném el...Nem rólam van szó!
A megvalósított (amúgy, jó és általam is használt) funkciótól függetlenül a szervlet egy java objekum....és itt már be is fejezhetjük.
Ez a cucc inkább egy proxy, aminek a lényege, hogy helyettesít, közvetít egy másik szerver felé.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
zako
tag
válasz nagyfejü #27437 üzenetére
Szívesen!
Közben találtam egy áthidaló megoldást az általam korábban felvetett problémára is (Android alatt az ékezetes betűvel kezdődő címeket a lista végére pakolta a Kodi). Ha a médiatárban a rövid címet átírom ékezet nélkülire (Á -> A, É -> E, stb.), akkor jó lesz a sorrend. -
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az Elementum kiegészítő támogatja az nCore-on lévő sorozatokat?
Köszi! -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
androidos 4K TV-re telepített Kodi esetén milyen beállítások szükségesek?
gondolok itt elsősorban a video és audio beállításokra
Itt is érvényes a Whitelist? ott nekem csak 1920x1080@50 az egyetlen opció
Vagy itt tudja már magától a szoftver, ha USB-n elindítok egy filmet, hogy azt hogyan kezelje?
4K filmet tényleges 4K-ban játssza le, 1080p és kisebbeket pedig felkonvertálja? Vagy ez hogyan működik?
Van erősítő + házimozi rendszer is, az audio beállítások itt is azok legyenek, ahogy az összefoglalóban az a táblázat tartalmazza?Kodi v18.5 Leia - amit telepítettem.
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Ha minden jol alakul akkor a jovoheten lesz egy CEs boxom.
Abban kernem a segitsegeteket, hogy milyen addont(repot) tegyek fel ha kandenciahelyesen szeretnem nezni majd a Netflixet?
Az HBO Gohoz a korabban ajanlott EUs verzio gondolom jo lesz.Koszonom szepen a segitseget es tovabbi Kellemes Unnepeket!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest