Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bestpixel

    tag

    válasz urgoz #20685 üzenetére

    Köszönöm! De, sajnos, nekem ez a Livestreamspro plugin nem (sem) működik: vagy egy éve próbáltam telepíteni, de valami hivatkozási linket kell beírni, amit hiába írtam be (az sem biztos, hogy oda és azt kellett volna beírni), de nem fogadta el, nem települt. Szóval használhatatlan. (Egyébként nem értem, hogy telepítésnél miért kell ilyen linkeket megadni, miért nem lehet azt egyből az appba beépíteni, így csak a szívás van vele.)

    Szóval várok, hátha előkerül a Médiaklikk és a Mindigtv gazdája...
    (Volt már ez a gond a Médiaklikkkel, valami egysoros hibát kellett javítani és korábban a Mindigtv is működött, csak most új csatornák kerültek fel és az cseszte el az egészet.
    Mondjuk a Mindigtv hibajelentésére is ráférne egy javítás, mert röhej, hogy a feljövő "Köszönöm" nyilatkozatot nem lehet kilőni: most legalább 50-szer kattintottam a vissza gombra (jobbegér), mire hajlandó volt eltűnni. Nem tudom, s fejlesztő így szeretné magát a retinánkba égetni? ;) )

    Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)

Új hozzászólás Aktív témák