- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
geogabcsi
tag
LibreELEC és Kodi futtatásához eBay-en milyen modellt ajánlotok? Kinek mi vált be max. 15ezer Ft-ig?!
-
geogabcsi
tag
Eddig is így volt, most újra csináltam, de ugyanaz! Amit csináltam, ahogy írtad úgy volt: Video azon belül Filmek, Sorozatok, Videoklipek. NFS elérés a NAS-on. Minden hová értelem szerűen tallóztam a mappákat, Kiválasztottam, hogy mi van benne a scrappert alapértelmezetten hagytam TMDB, vagy ami volt, és láss csodát, ugyanaz a helyzet! A Filmek jól vannak, a Zenék is, de itt az most nem lényeg, de sem a sorozat, sem a videoklip mediatár nem tölt be! Nagyon szép, hogy mindenki lehurrog, de nézze meg aki szeretné! Gondolkozok Librelec telepítésen, mert ez android-on lehet hiba!
-
geogabcsi
tag
válasz
Dolphine #3139 üzenetére
Szia! Ugyanaz, semmi nem változott, most csak egy sorozat van a mappában: Hatalmas kis hazugságok (mappa) azon belül az nfo és az .mkv fájlok, de továbbra sem tölti be. Most sorozatok főmenühöz a videoklip elérési mappát a NAS-on behúzta, és fordítva is a sorozatokhoz meg előtte a videoklip NAS elérési mappát. Biztosan jó a KODI alapból?
-
geogabcsi
tag
válasz
geogabcsi #3133 üzenetére
Úgy néz ki nem én vagyok a ludas! A Kodi-nál a Film menüponthoz hozzárendelem a NAS/video/filmek mappát, eddig oké, lemegyek egy menü pontot, ott a Sorozat menüpontban belépek a szakasz beállításhoz és ott már a filmek ott vannak, nincs értelme, akkor oda tegyem a sorozatot! Ha oda teszem és a filmeket kiveszem, akkor a Film (Kodi) menüpontban már nincsenek a filmek. Törlöm az egész sorozat menüpontot és megpróbálom újra!
-
geogabcsi
tag
válasz
junkpod #3130 üzenetére
Köszi! Így van, Egy Synology NAS-on NFS eléréssel egy megosztott video mappán belül van filmek mappa és sorozatok mappa és a sorozatok mappa van betallózva, Sorozat ki van választva a médiatárban és TMDB hozzárendelve, de nem működik. Jól csináltam? Nincs módosított skin, csak a gyári 17.6
-
geogabcsi
tag
válasz
SunMount3r #3128 üzenetére
Szia!
Igen, Sorozat, Film, videoklippek voltak, meg persze a TVDB -t választottam.
Elképzelhető, hogy nincs a letöltött sorozatban (Tha Handmaids Tale) NFO fájl, de ez már nem számít hibának, mert a Filmek mappáiban sincs, mégis működik! -
geogabcsi
tag
Sziasztok!
Egy Android TV Box-om van, telepítettem rá KODI 17.6-ot, a főmenüben a Filmek menüpontban a betallózott Synology NFS mappából minden médiatár frissül, látszanak a borítók, de ugyanez a Filmek menüpont alatt a Sorozatokban már nem!
Fájlok megadása szakasz és Főmenü elem eltávolítása menüpontok jelennek meg csak, pedig ugyanúgy tallózom és állítom be a médiatárat a TVDB-ről, ahogy a Filmek menüpontban, de nem jelennek meg a borítók! Mit kell beállítanom még? Olvastam többeknek gond, sehol sincs fix válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest