- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
geogabcsi #3156 üzenetére
Nem lehet, biztos. Tedd fel rá az LE-t, vagy a CE-t (ha kísérletezőkedvűbb vagy). Itt a topik.
-
blakey
titán
válasz
geogabcsi #3151 üzenetére
Nem kell nfo, mindent felismer ha megfelelőek az elnevezések:
Sorozat címe (évszám)
- Évad_01
- sorozat.cime.S01E02.barmilehetutana
- sorozat.cime.S01E02.barmilehetutana
Különkiadások esetén (itt meg kell nézni a TVDB oldalán, hogy milyen sorszámot kapott az különkiadás és akkor a megfelelő évadhoz fogja sorolni és sorba lesz állítva):
Sorozat címe (évszám)
- Évad_00
- sorozat.cime.S00E01.barmilehetutana
- sorozat.cime.S00E02.barmilehetutana -
Ejelhar
senior tag
válasz
geogabcsi #3149 üzenetére
Az akármi.nfo file az érdektelen, nem veszi figyelembe a Kodi.
Illetve sorozat esetében ha talál tvshow.nfo file-t és az xml formátum, amit értelmezni is tud (vagyis Kodi vagy Plex generálta), akkor persze igen, de a torrentekhez mellékelt *.nfo file biztosan nem érdekli.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
geogabcsi #3133 üzenetére
Szerintem ez nem igazán nyerő struktúra. A megfelelő az, ha van egy sorozatok mappa, alatta a sorozat neve, és ez alatt az évadok.
Tehát például így:
Sorozatok
The 100
The.100.S01.1080p.BluRay.DTS.x264.Hun-HOONIGAN
A visszatérők S02 1080p
The 100 S03 1080p
The.100.S04.1080p.BluRay.x264-SHORTBREHD
S05Látszik, hogy az 5. évadnak én csináltam mappát, azért mert ebből még nincs évadpack, hiszen jelenleg sugározzák, még nincs kint egyben, ezért az S05 könyvtár alá töltöm le őket egyenként. De így a jó, mert a Kodi egyértelműen be tudja azonosítani.
ps. a 3545-ös hsz-nél beremegtem, kicsit korán küldtem el, figyelmen kívül hagyható.
-
Ejelhar
senior tag
-
blakey
titán
válasz
geogabcsi #3140 üzenetére
Tedd alaphelyzetbe a Kodit és kezd előről, valamit qrva rosszul csinálhatsz. Videók alatt kell betallózni a különböző almappákba szánt dolgokat, ennek megfelelően legyen a NAS-on 1 főmappád, abban Filmek, Sorozatok, Videoklipek, stb. Ha ez megvan akkor Kodi/Videók/Fájlok alatt add hozzá a NAS Filmek mappáját, állítsd be a scrapert meg amit kell majd ugyanígy a Sorozatokat, stb. Tökéletesen működik 17.6-on.Ha ezeket jól csinálod akkor a Filmek alatt filmek lesznek, Sorozatok alatt sorozatok és így tovább. Ha nem ismered a Kodit akkor javaslom a kodi wikit.
Tehát NAS felépítése:
Videók:
-Filmek
-Sorozatok
-Videóklipek -
Dolphine
addikt
válasz
Sorozatoknál lehet, hogy kipróbálnám azt, hogy egy sorozat külön évadai egy könyvtárba.
A sorozatok könyvtárban Nálad, külön könyvtárakban vannak a Handmaids Tale részek. Én úgy csinálnám (nálam így van), hogy a Sorozatok mappán belül létrehozok egy főkönyvtárat a sorozatnak, Nálad ez a Handmaids Tale és ebbe a könyvtárba teszem bele az összes részt!
Nálam így néz ki: -
geogabcsi
tag
válasz
Úgy néz ki nem én vagyok a ludas! A Kodi-nál a Film menüponthoz hozzárendelem a NAS/video/filmek mappát, eddig oké, lemegyek egy menü pontot, ott a Sorozat menüpontban belépek a szakasz beállításhoz és ott már a filmek ott vannak, nincs értelme, akkor oda tegyem a sorozatot! Ha oda teszem és a filmeket kiveszem, akkor a Film (Kodi) menüpontban már nincsenek a filmek. Törlöm az egész sorozat menüpontot és megpróbálom újra!
-
Ejelhar
senior tag
válasz
geogabcsi #3129 üzenetére
Elképzelhető, hogy nincs a letöltött sorozatban (Tha Handmaids Tale) NFO fáj
Ha nem a Kodi vagy a Plex xml formátuma, akkor úgyse fogja használni, más a gond. Így látatlanba: szinte biztos, hogy kevered a filmeket és a sorozatokat.
A megoldás nagyon egyszerű, legyen külön "Sorozatok" és "Filmek" mappa, az alá cumózd be a néznivalót, ami még talán említést érdemel ezzel kapcsolatban azt meg itt leírtam:
[link] -
junkpod
veterán
válasz
geogabcsi #3127 üzenetére
Nem tudom, hol olvastad, hogy többeknek gond...?
Teljesen jól működnek a sorozatok, a szolgalonyany is kiválóan jelenik meg.
Sorozatot ne a filmek menüpont alá tedd be, hanem a sorozatok fomenube és a tartalom típust állítsd sorozatra.
Arra is figyelj, hogy nem lehetnek keverten egy mappan belül sorozatok és filmek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Milyen házat vegyek?
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- TV antenna és jelerősítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged