Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
geogabcsi
üzenetére
Szerintem ez nem igazán nyerő struktúra. A megfelelő az, ha van egy sorozatok mappa, alatta a sorozat neve, és ez alatt az évadok.
Tehát például így:
Sorozatok
The 100
The.100.S01.1080p.BluRay.DTS.x264.Hun-HOONIGAN
A visszatérők S02 1080p
The 100 S03 1080p
The.100.S04.1080p.BluRay.x264-SHORTBREHD
S05Látszik, hogy az 5. évadnak én csináltam mappát, azért mert ebből még nincs évadpack, hiszen jelenleg sugározzák, még nincs kint egyben, ezért az S05 könyvtár alá töltöm le őket egyenként. De így a jó, mert a Kodi egyértelműen be tudja azonosítani.
ps. a 3545-ös hsz-nél beremegtem, kicsit korán küldtem el, figyelmen kívül hagyható.
-
Ejelhar
senior tag
-
Dolphine
addikt
válasz
geogabcsi
üzenetére
Sorozatoknál lehet, hogy kipróbálnám azt, hogy egy sorozat külön évadai egy könyvtárba.
A sorozatok könyvtárban Nálad, külön könyvtárakban vannak a Handmaids Tale részek. Én úgy csinálnám (nálam így van), hogy a Sorozatok mappán belül létrehozok egy főkönyvtárat a sorozatnak, Nálad ez a Handmaids Tale és ebbe a könyvtárba teszem bele az összes részt!
Nálam így néz ki: -
geogabcsi
tag
válasz
geogabcsi
üzenetére
Úgy néz ki nem én vagyok a ludas! A Kodi-nál a Film menüponthoz hozzárendelem a NAS/video/filmek mappát, eddig oké, lemegyek egy menü pontot, ott a Sorozat menüpontban belépek a szakasz beállításhoz és ott már a filmek ott vannak, nincs értelme, akkor oda tegyem a sorozatot! Ha oda teszem és a filmeket kiveszem, akkor a Film (Kodi) menüpontban már nincsenek a filmek. Törlöm az egész sorozat menüpontot és megpróbálom újra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lexus, Toyota topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest