- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash82
tag
Sziasztok
Kettő kérdésem lenne az egyik ami nagyon zavar hogy a hang továbbításkor az erősítőm nem kapja pl a dolby jelet és nincs hang .Amikor kinyomom a hang továbbítást akkor van hang de az erősítő nem jelzi milyen formátum megy rajta.(mini pc van összekötve az erősítvel és a tv vel.
A másik dolog hogy a filmek információi nem magyar nyelven vannak.
Mindenféle kieget töltöttem már le de csak nem változik.
Köszönöm ha segítetek -
Flash82
tag
Sziasztok
Jelenleg h96 ultrát használok.Pendrive illetve egy régi külső hdd vel . Nagyobb méretű és felbontású filmekkel nehezen bírkózik .Akadozik lejátszáskor .
Lehetséges hogy inkább a forrás miatt van ez a jelenség? -
Flash82
tag
Köszönöm a segítséget.
Lehet jó nagy h .....et kérdezek de ha Kodit töltök le akkor H96 ra Linux vagy Android ot kell választani.? -
Flash82
tag
Sziasztok
Már jó ideje van egy H96 max ultra . Viszont nem tudok rájönni mitől szaggat be az mkv . Próbáltam mindenféle beállítást de valamiért nem akar megszűnni az akadozás lejátszás közben.
A másik problémám a színekkel van nagyon sárgás árnyalatú a kép . -
Flash82
tag
Sziasztok gondoltam újra felteszem azt a kérdést.Nálam a H96max ban a Kodi miért mutat egész más képet mint pl a benne lévő media center lejátszáskor?(MC szerintem lényegesen szebb képpel csinálja a dolgát viszont késik a hang)
Úgy vettem észre hogy a VLC szintén hasonló megjelenítésű a többi nem . -
Flash82
tag
Sziasztok
A kis h96 mplayerben nálam valamiért a Kodi teljesen más színeket használ lejátszásnál.
Minden más pl Vlc vagy a mediacenter normál színekkel dolgozik.
Csak nálam van ez a jelenség?
A beállítások között nem találok szín állítási lehetőségget. -
Flash82
tag
Sziasztok
A tv be dugott usb-n keresztül erősítőbe átjátszott film minősége mivel rosszabb mint amikor playerből megy a jel az erősítőbe majd tv be??
Történt ugyanis hogy kis H96 max egyik napról a másikra megadta magát .
Nincs jel.
Próbáltam resetelni és újra is tettem az Androidot de semmi . -
Flash82
tag
Sziasztok
Pc t szeretnék összekötni a H96 max-al
Igazából már megtörtént az összekötés a lejátszó látja a gépen lévő anyagot .Ugyanezt szeretném visszafelé tehát a pc szeretném látni a lejátszó fájljait. -
Flash82
tag
Sziasztok
Nemrég vásároltam egy h96 max ot .
Szeretném pc ről átrakni pl a filmeket.Próbáltam már megosztást stb de a kis lejátszót nem tudom hogy kell beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest