Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mpo veterán A Minix Neo U9-H-n CE+Kodi van SD Cardon. 
 Kipróbáltam a gyári Androidot és a Chrome-ban a Google találataira nem bírtam rámenni a távirányítóval.
 Ez járt hozzá és az Android, ezzel működnie illene.
 Mit kellett volna a távirányítón megnyomni, hogy sikerüljön?Tudom, hogy van sokféle távirányító, mobilra app is, de engem a gyári távirányító használata érdekel Androidon. 
 Így néz ki:
 [kép]
- 

mpo veterán válasz  bigacsiga962

üzenetére bigacsiga962

üzenetéreNekem Minix Neo U9-H van, NAS nincs, PC van helyette DLNA-val. 
 A Dolby Atmos és DTS:X is szól az erősítőn keresztül.
- 

mpo veterán Nálam Minix Neo U9-H -- Denon AVR-X1500H -- Samsung 55MU8002 a sorrend. 
 Nálad Denon AVR-X1500H -- Sony 55-W808C.
 Ha jól értem a TV a médialejátszó Kodival.Ebben az esetben ha nem akarod az erősítőt (hangfalakat) használni, akkor a tv-n kell a hangot, a saját hangszóróira állítani és nem külső hangrendszerre. Ha nem kapcsolod be az erősítőt, mert nem akarod használni, akkor olyan mintha nem is lenne és a tv adja a hangot. 
 Annak mi értelme, hogy a tv-ről kimegy a hang az erősítőre, ott Audio passtrough, majd visszamegy a tévére?Az erősítőn nálam a video passtrough-nak van értelme, megy a kép a tévére, a hangot intézi az erősítő. Tudom, hogy 281 oldal a Denon magyar nyelvű kézikönyve (egyébként pocsék minőség), de az angol kiváló és letölthető. A konfigurációdnak az a hiányossága, hogy a tv tudása bekorlátozza a Denon lehetőségeit, mert azt a hangot amit nem ismer, azt nem fogja a Denonnak kiküldeni és így nem hallod. 
 Ez van most a Samsung 2018-as típusainál, megszűnt a DTS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest