- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Picit elakadtam, kb 1 órája szenvedek a dologgal, így bátorkodom most már itt feltenni a kérdést.
2-3 éve van itthon egy mekool K1 pro (s905), nasról, hálózatról szoktam rajta filmeket nézni. Teljesen jól működött, hogy a filmek netről szedett állapotban kerülnek bele a mappába, és átnevezés nélkül azonnal meg is jelenítette a fanart képektől kezdve a magyar nyelven leírt cselekményig minden infót a filmről.
Most vásároltam egy újabb boxot (s905x3). CE rendben fel is ment, minden jól működik, csak 1 valami nem. Mégpedig a fentebb említett film információk lehúzása. Universal Movie scraper van állítva, ha nem nyúlok hozzá, le is szedi az angol nyelvű borítótól kezdve az angol nyelvű cselekményt is. De amint magyarra állítom őket és médiatárat akarok frissíteni, így már nem az universal movie scraperen keres, hanem Local info databesen, ahol persze nem talál semmi.
Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chrome
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest