Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
A fajlkezelovel add hozzá a forrást.
Megnéztem, aeon nox-ban is csak gyökér, sajat mappa és usb kulcs szerepel. Nincs más lehetőség mint parancs sorból mountolni a képek mappadat...Keress egy droid appot amivel lehet hálózati mappákat csatolni.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hááát ... ezt csak ötlet szinten mertem említeni, ugyanakkor Android alatt is ugyanez lehet a megoldás szerintem:
a kép kiválasztásánál csak a helyi file rendszert lehet tallózni, viszont ha egy tetszőleges file rendszer (akár hálózatos is) be van építve, akkor ez nem gond. Most már csak azt kéne tudni ezt hogyan lehet Android alatt megtenni (vagyis az eljárás szerintem biztos ugyanaz, a konkrét formája kérdéses, ehhez kéne egy perfect androidos, magyarán a konkrét megoldást nem ismerem, csak ötletet adtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile (ARPG)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- Rose RS201E médialejátszó és erősítő
- Siltech Royal Signature series Duchess Crown ezüst fejhallgató kábel, 2 m hossz
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest