- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

fenyőke csendes tag Üdv! Most találtam ezt a fórumot és kérdeznék is egyet: - Van egy média lejátszóm GoogleTV box - Android 5.1 - Kodi 16.1 (próbáltam a 17-et de rögtön le is vettem, mert használhatatlan volt) - a gond pedig az, ami már az első naptól kezdve néha előfordul - (optikai kábellel van kötve egy 5.1-es erősítőhöz és a Kodi beállításaiban csak továbbítja a hangot, nem kezeli) - szóval a film lejátszás közben felugrik a hangerő skála (szerintem az Androidé) ,vissza ugrik a hangerő pár %-ot és ezzel egy időben elmegy a hang és recsegés lesz helyette. Ekkor vissza hangosítom a médiabox távirányítóján és megjavul. Nagyon idegesítő tud lenni mert a legváratlanabb pillanatban csinálja. Mi lehet ez? lehet vele kezdeni valamit ?  
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- CORSAIR K100 AIR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest