- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #85 üzenetére
Uniwill L51 II
-
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #83 üzenetére
na jó.
úgynézki sohatöbbé nemlehet avit nézni ezen a gépen. -
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #80 üzenetére
"Telepítési gond se lehet szerintem mert kilett próbálva xp sp2-vel. sp3-al is és Vistával is.
Formázás után persze."
Ja a mostani új három. Formázás után........
A következőt fogom tenni.
Formázok telepítek xp sp2-t amit eddig is használtam.
Csak a hangkártyát fogom telepíteni a gyártótól. Semmi többet és Mplayert ami kodec nélkül játszik le mindent.
Ha jó akkor egyenként felrakom a többi drivert és szoftvert.De úgyérzem nem fog segíteni.
Olyan mintha maxon lenne hajtva a hangkártya. Előerősítés vagy mittudomén. De elvileg nincs, meg a realtek managerben nem találtam ilyesmit.
Na majd írok délután. -
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #78 üzenetére
Minden tökéletes. De ezt már leírtam.
Azt is, hogy a drivert is próbáltam cserélni
Kábel és csatlakozó nem lehet mert notebook és a saját hangszórója van használatban és persze a filmek kivételével minden tökéletes.
Úgygondolom a hardveres gondot éppen ezért kilehet zárni.
Ja és már többször lett újratelepítve.
A gyártó honlapjáról töltöttem drivereket aztán azzal se. Meg amit lehetett találni neten még két különbőző verziószámú drivert is próbáltam.
Telepítési gond se lehet szerintem mert kilett próbálva xp sp2-vel. sp3-al is és Vistával is.
Formázás után persze.
Azok az xvidek amik ffdshow-t használnak némileg jobbak mint amelyek AC-3 filtert.
Ha csak AC-3 filtert teszek fel és csak xvid codecet a többinek nincs hangja amelyik nem AC-3.
Kipróbáltam az Mplayert is kodek nélkül működik úgy mint a VLC de kodec nélkül is zajos.
Tehát kodek hiba sem valószinű.
Tehát. Ha kizárom a hardveres hibát a kodekhibát és, hogy minden egyéb tökéletesen szól a DVD filmek is akkor driver hiba sem lehet. Persze elvileg.
Akkor mi?
Adott egy film amit ezen néztem. Még a régi vindózzal. Semmi gond tökéletes. Yakumo divx asztali dvd-m van tökéletes. Másik gépen tökéletes.
Szétszedtem a notebookot CMOS clear megvolt. Felismert újra mindent.
Na de még mindig hányás. -
tortibor
csendes tag
normális esetben
egy k-lite pack és egy bsplayer van és ammen.
ezzel soha nem volt gondom -
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #75 üzenetére
most próbáltam meg
kodek nélkül
zúg még mindig -
tortibor
csendes tag
xvid hang
Lenne egy olyan problémám, hogy a gépemet újra telepítettem mert időszerű volt.
Viszont újratelepítés után az xvid filmek hangja zajos vagy sípol.Realtek HD Audio van a gépben. Eddig nem volt semmi gond vele.
Kipróbáltam 3 különböző driverrel.Kipróbáltam a KMPlayert, BSplayert, Zoom Playert, Gom Playert és a vindózét is.
Tettem fel K-lite codec pakkot, Matroskát és még több egyéb csomagot is.
Külön is próbáltam AC3 filtert xvid codecet, ffdshow codecet.
Egyébként minden más tökéletes wmv, flv, mpg, mpeg, dvd mindnek jó a hangja de az xvidnek nem.
Várom a hosszászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest