- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
Aktív témák
-
Pé
senior tag
Hi all
Van egy gondom, ami iszonyat módon dühít.
Naponta több levelet kapok különféle helyekről, ( nem spam !!!) ami azt írja hogy a mail server nem kézbesítette a levelet mert vírust tartalmaz.
1. Én az adott embereknek nemhogy levelet nem küldtem, de nem is ismerem őket ( többségében magyarok )
2. A visszadobott levél szerint az eredeti levelet egy hotmail címről küldtem, de a trace-ben az szerepel hogy mail agent: outlook express
3. Nincs outlook express telepítve a gépemre.
4. W2K pro az oprendszerem, fel van rakva az összes security patch. Norton internet security figyel rajta, ahol a tüzfalon is le van tiltva minden fajta nem kívánt kommunikáció, illetve a NAV is mindent figyel rendesen. A virus definíciós adatbázisa automatice frissül, jelenleg 2 napos.
5. A mail trace az originator alatt az en ip cimemet tartalmazza, és a cimzett ip címéről jön vissza a válasz ( pl. mail.rtlklub.hu )
6. kb 4 fajta vírus/trojan/backdoor removert inditottam el ( NAV még mindíg figyel !!! ) és egyik se talál semmit.
Ha valakinek van valami hótbiztos tippje, ne tartsa vissza magát. Azaz ..
''Kérem válaszojjanak miné hamarabb mer öngyilkos leszek ... '':D
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest