- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
Flashy
veterán
vannak winmodemek amik mennek és vannak amelyek nem.
http://www.linmodems.org
többfélét sikerült már beüzemelnem, csak pont faxolni kellett volna, az meg nem ment egyikkel sem. -
Strottler
tag
Lehet, hogy kicsit későn szólok, DE szinte biztos, hogy működik a modemed Linux alatt. Nálam Red Hat alatt működik és állítólag debian alá még nagyobb a támogatottsága. ezt nézd meg: http://ltmodem.heby.de/
A Knoppixot meg lehet merevlemezre installálni, ugyhogy ez sem lehet gond. -
eddie303
őstag
Általában PCI-s modem mind winmodem, szal nem tudom... Szerintem is külsõ soros, USB-s már nem mindegyik asszem.
-
eddie303
őstag
Amúgy Knoppix Isteni disztró, nekem eddig mindegyik live-nál jobban tetszik. Neked hányas van? Nekem 3.1 van, s az egyetlen bajom vele az, hogy minden elég régi benne s csomó hardvert nem ismer, pl. VIA Advanced AC97 Codec-et sem...
-
Enemy
aktív tag
Köszi!!
Akkor nem szerelek villanyt.. De mondjuk kesztyü nélkül egy debian jellegü diszt-val van esélyem....? -
eddie303
őstag
Legjobb lesz, ha hamar gyorsan elfelejted, mielõtt még eszedbe jutott volna :( Knoppix egy Live disztró, szal arra totál esélytelen, de másképp is olyan Linux alatt winmodemet kínozni, mint villanyszerelõkeztyúbe f@#$t verni.
-
Enemy
aktív tag
Segítsetek .. szeretnék használni debian alapú linuxot ..De a modem amit vettem hónapokkal ezelőtt az Win modem.. Hogyan...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest